Ål i Hallingdal, 12.-14. oktober 2012

Fredag den 14. oktober stod bussen klar på Fjellhaug for å frakte oss til Ål i Hallingdal der høstens storweekend gikk. Deltagerne var mange og humøret godt. Fint å kunne sette seg inn i en buss og slappe av i godt selskap.

Etter endt busstur ble vi servert varm kveldsmat og kvelden gikk ellers med til sosialt samvær med spill og lek. Noen av oss oppdaget spillrommet i kjelleren med bl.a bordtennis, mens andre tok frem kort og brett spill. En god start på en flott helg.

Selv om ikke været viste seg fra sin bests side denne helge la vi ut på tur med luer og votter både lørdag og søndag. Høstens farger var forsvunnet, men det lå litt snø og det var begynt å komme frost i bakken. Rekka var lang med alle de 60 deltagerne, et flott syn på vei opp til de to toppene vi besøkte. Lørdag fikk vi litt utsikt og en lunsjpause på toppen før kulda tok oss og vi la veien hjemover igjen. Søndag var det tåke på toppen og det ble kun en kort pause før nedturen startet. Etter turene var det deilig å komme ned til varmt leirsted med dusj på rommet og middag i spisesalen. 
Lørdag kveld ble det danset, både fritt og organisert. Merengue, salsa, swing disco og tango stod på menyen, for både drevne og nybegynnere. 
De mindre danseglade koste seg i stua med hyggelig prat, spill og godis. Det var litt for en hver smak. De danseglade måtte nok også ta seg en pust i bakken innimellom, da var sofaen god å ha. 
Etter en innholdsrik helg kom bussen og hentet oss søndag ettermiddag og vi kom oss hjem til Oslo og Bergen. 
Turlederne takker for en flott tur og velkommen tilbake en annen gang. 
0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar