Bålmiddag til Fagervann

Bål, folk, mat - Tråkk på tur. Dette måtte bli bra!

Det var 12 matglade Tråkkere som startet ved Skar et litt tåkete og regnfull søndag. Sekkene ble fyllt med både mat og ved, og anmarsjen via Øyungen startet. Etter en times gange kom vi fram til det som skulle bli dagens bålpass. Bålteam, brødteam, kjøtteam, popcornteam og spikketeam utførte alle jobben etter beste evne. Evnen viste seg å være godt fordelt, og alle gruppene leverte supert resultat. Med dette utgangspunktet var det bare å glede seg til både hovedrett og dessert. Pitabrød lagt fra bunnen, hevet ved varmen av bålet, og stekt på steinhelle, smaker veldig godt. Når denne blir proppet med kebabkjøtt stekt på pinne og salat, blir dette et fortreffelig måltid. Dett var noe annet enn sentrumskebaben. Det var veldig godt!
Til dessert laget alle sin egen variant av uthulet og bålbakt eple.
Bildene beskriver turen bedre enn teksten, selv om tåka ikke tillot for mange bilder fra avstand.
Etter en fin, men litt glatt, hodelykttur tilbake til bilene, kom vi oss alle hjem til vårt – mette og fonøyde, med litt ny inspirasjon.

Takk for turen!

Kommentarer

kommentarer