Båltur til Lutvann, 11. mars 2012

Våren kom tidlig til ovedstaden dette året, så det som skulle ha vært en kosetur på ski, ble en kosetur til fots. Tilbakelagt distanse var ikke fokus på denne søndags formiddagen, men godt humør, gode samtaler og speiderbrente pølser over bålet var målet vårt. Og det var en herlig liten gjeng som møtte opp på Lutvann skole denne
solfylte søndagen i mars.

Mange hadde kanskje tatt turen til Holmenkollen for å mimre over VM-gull og glitter der i fjor, men vi ruslet altså på isete skogsvei og -sti inntil Lutvann. Denne perlen av perler i Oslos utmerkete Østmark. Mens bålansvarlig tente fyrstikken og fikk en flott innføring i lokalhistoriske – og geografiske fenomen, fulgte en god gjeng stien videre opp til en liten topp, der utsikten over Oslo åpenbarte seg. Etter dette var det slutt på anstrengelsene. Nå var det kun grilling og fjas rundt leirbålet. Og det var godt.

Sola varmet og tanken på sommer og sol streifet noen og enhver, mens vi så utover Lutvann der pilkerne hadde slått seg til. Etter vi hadde spist oss gode og mette, og fått i oss litt god bålkaffe, pakket vi sakene og gikk sakte men sikkert tilbake til startpunktet.

Vi takker for en veldig flott søndag i godt selskap i marka. Vi gjør gjerne det igjen!

Hilsen fra turlederne

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar