Curling

Siste søndag i november var to baner i Snarøya curlinghall holdt av til Tråkk. Vi begynte dagen med en rask innføring i regler og taktikk fra selveste Christoffer Svae (landslagsspiller og verdensmester i 2014) før det bar utpå isen. Egne sko (en glatt og en ikke så glatt), hjelmer og koster ble delt ut. Etter […]

Siste søndag i november var to baner i Snarøya curlinghall holdt av til Tråkk.

Vi begynte dagen med en rask innføring i regler og taktikk fra selveste Christoffer Svae (landslagsspiller og verdensmester i 2014) før det bar utpå isen. Egne sko (en glatt og en ikke så glatt), hjelmer og koster ble delt ut.

Etter å ha «satt noen steiner» begynte vi å spille på ordentlig. Vi var fire lag som alle fikk spille mot hverandre. Noen steiner ble for harde, andre for svake, men en hel del stoppet også i boet (innenfor en av de store ringene i andre enden av banen). Etter hvert fikk vi også til å ta ut hverandres stener, og om ikke konkurranseinstinktet var der fra starten av, ble det i hvert fall tent mot slutten. Konkurransen ble jevn, men en vinner ble til slutt kåret på målforskjell.