Tid:
Dato: torsdag 12-12-19 , 18:00

Sted:
Bergen kristne grunnskole

Pris:
0,00

Antall plasser:
0


Bålkveld med julestemning -Avlyst

Vi ser oss nødt til å flytte på bålturen pga dårlig vær, og forkjøla turledere. Den nye datoen blir 12.12. Håper det passer.

Har du lyst å sitja rundt bålet, prata og slappa av i godt selskap?

Då er dette turen for deg. Denne kvelden går vi ein kort og enkelt tur og finn oss ein fin bålplass.

Tråkk ordnar ved, og du tar med deg det du måtte ha lyst på av mat og drikke. Maten kan du sjølvsagt varma på bålet, dersom du vil det.

Eit godt sitjeunderlag, varme klede, hue, vottar og ei god hodelykt/lommelykt er viktig. Vi håpar også at du pakkar tinga dine i ein sekk som er stor nok til at du også har plass til ein vedkubbe eller tre. Då slepp turleiaren å bæra heile vedsekken aleine.Ta gjerne med nissehue eller noko anna som lagar litt julestemning.

Oppmøtestad blir ved Credokirken på Kråkenes kl18. Derifrå går vi inn Langeskogen og vidare på Løvstien. Etter ca.30 min på grusveg er vi framme ved Olavsbu. Det er ein bålplass inne i ei bu, så vi har tak over hovudet. For å komma deg til oppmøtestaden kan du ta buss nr. 14, 15, 25 eller 49 til stoppet som heiter Bergveien. Det er også godt med parkeringsplassar der, dersom du kjem til staden med bil.Vi satsar på og vera ferdig seinast kl.21.

Det er ikkje påmelding via nettsida, men om du blir med på turen, er det kjekt om du trykker skal: her, eller sender ein sms til ein av turleiarane

Spørsmål?
Kontakt turleiar Anne-Lise Nordpoll på tlf. 98 69 64 59 eller Thomas Villanger på tlf. 977 36 559