Tid:
Dato: lørdag 17-10-20 , 10:00

Sted:
Reddal

Pris:
0,00

Antall plasser:
50


Barnevandringstur Reddal - Mannfallmyra 17.10.20 og middag etterpå..

Tråkk Sørlandet gjør et nytt forsøk på å gå strekningen Reddal – Mannfallemyra.

Vi planlegger å gå 7. etappe: BIRKELAND – LANDVIK. Men andre veien, og for at det ikke skal bli for langt går vi bare den fineste delen av denne etappen. Turen blir på ca 4 timer, ca 7 km inkl 2 pauser.

https://erling-lfsnes.squarespace.com/etappe-7

Turen går store deler i småkupert terreng og på et skogs-tråkk med åpen og fin blandingsskog. Vi kommer til å krysse noen bekker, se en fin foss. Vi starter på Nærebø i Reddal. Der går stien oppover til Sjåaasen, forbi Kvensevatnet. Etterhvert kommer vi inn i Landvik-mark der vi passerer Lindvannsstemmen. Den eldste Stigsveien kryssa nok elva like under stemmen, men vi går over en fløte-demningen lengre oppe. Etterhvert kommer vi til Stien, et gammelt bosted.

De av dere som kommer fra Kr.sand, kan treffes på den nye kollektivparkerningen på Håneskrysset kl 10.00.

(Bildet er ikke oppdatert ift utbygging)

Vennligst registrer hvis du ønsker felles kjøring fra Kristiansand/ Håneskrysset. Det blir avreise fra Håneskrysset kl 10.00. 

Vi samles på «Tomta» kl 10.30 på Birkeland. Der fordeler vi oss i biler. Noen må kjøre til Mannfallemyra, resten kjører direkte til Nærebø i Reddal, der turen starter.

Det vil trengs en del biler til å frakte oss rundt, siden vi ikke kommer tilbake der vi startet. Vennligst registrer om du kan stille med bil.

(Ved felles kjøring betales fast tråkksats 3,50 pr km. delt på antall passasjerer i bilen direkte til sjåføren)

Det blir ikke noe filmkveld pga Coronaen, men vi drar å spiser en plass i Lillesand istedenfor.. Vennligst registrer om du blir med på, gåturen, spising eller begge deler.

Oktober kan bli en fin mnd å gå turen, men skulle det bli svært dårlig vær blir turen avlyst. De som er påmeldt får i så fall beskjed.

Pga. smittevern har alle med sin egen mat, spriter hendene jevnlig og prøver å holde avstand. Har du forkjølelsessymptomer kan du ikke bli med.

Påmeldingsfrist er 15 oktober 00.00.

Kontaktperson, hvis du lurer på noe: 

Ta med:

 • Gode og vanntette sko.
 • Tursekk, med mat, drikke, snop (sukker) og sitteunderlag.
 • Gnagsårplaster.
 • Varme klær til pausene på turen.
 • Skift til middagen etter turen..

 

 

 
  • Knut Inge
  • Marianne Kløw
  • Tor Sigurd Skåre
  • Ole Kristian Aardalen
Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.