Tid:
Dato: lørdag 02-06-18 , 10:00

Sted:
Hausdalshorga

Pris:
0,00

Antall plasser:
0


Hausdalshorga og Austefjellet - rundtur

Hausdalshorga utenfor Bergen er blitt kalt Vestlandets «Besseggen»!

I alle fall får man oppleve følelsen av å vandre på en egg med bratt ned på begge sider, og 360 graders utsikt. Ikke gå glipp av denne fine turen!

Vi tar en rundtur fra Bontveit (ca 225 moh) opp bratt stigning til Hausdalshorga (775 moh), videre til Austefjellet (803 moh) der en flott varde passeres og til slutt ned til Bontveit igjen, forbi Dyrdalsvatnet. I alt går vi ca 12 km. Vi vil starte i et rolig tempo opp den første stigningen, og bruker i alt 5 timer på turen som ellers skal være grei å gå. Litt luftig over Hausdalshorga, men de fleste vil klare dette fint uten høydeskrekk.

Ta med: (Fjellsko eller) gode joggesko, shorts/bukse, jakke som tåler vind. Matpakke, nok drikke til turen (vi kan ikke regne sikkert med å fylle vann underveis – ta med minst 1 l!) og sjokolade/nøtter/snack. Solbriller

Oppmøtetid/sted: Utenfor Cirkle K parkeringshuset på Nesttun (Cirkle K Bensinstasjon på andre siden av vegen for Nesttun terminal (buss/bybane) – Nesttunvegen 91)

Transport: Vi møter opp ved Cirkle K parkeringshuset på Nesttun. Her er det gratis parkering i helgen. Vi fordeler oss i biler herfra.

Oppmøtetid: Lørdag 2. juni kl 09.00

Vi vil gjerne at du gir beskjed til turleder om du blir med, og om du har bil og plass!

Værmeldingen: https://www.yr.no/sted/Norge/Hordaland/Bergen/Hausdalshorga/langtidsvarsel.html

Spørsmål om turen? Kontakt turledere Klaus eller Hilde, tlf. 48096328)

Velkommen med oss på tur !! Håper at du blir med!


Kommentarer

kommentarer