Tid:
Dato: lørdag 07-05-22 , 16:00 - søndag 08-05-22 , 13:00

Pris:
0,00

Antall plasser:
10


Hengekøyetur på Askøy

Denne turen er en god start hvis du vil teste ut hengekøyeovernatting for første gang, og er du allerede hektet, så er dette en super mulighet til å få en ny natt i naturen i trivelig selskap.

Vi reiser ut til Singlingavatnet på Askøy, der vi finner oss eit fint sted i vannkanten og slår leir.

Turlederene ordner god kveldsmat og du kan slappe av, gå en tur i nærområdet eller ta deg et iskaldt bad i vannet, dersom det skulle friste. Neste dag sover vi til vi våkner og spiser frokost sammen før vi returnerer til bilene. Dette er en tur der en kan senke skuldrene og slappe av i naturen, og vi tar oss god tid både til kvelds og frokost.

Oppmøte ved innkjøringen til Ado Arena (svømmehallen i Bergen) lørdag 7. mai kl.16. Eventuelt på p-plassen der lysløypen ved Singlingavatnet starter kl. 16.30.

Når du kjører nordover på Fv 564, vil du få p-plassen på høyre hånd kort tid etter at du har passert Åsebø-krysset og før du kommer til Kjerrgarden.

Fra p-plassen til leirplassen tar det ca. 20 min å gå. Først går vi noen minutter på grusveg, og så videre på en sti i terrenget. Stien kan være bløt, så vi anbefaler bruk av høye tursko.

Siden vi skal gå et lite stykke, må du pakke tingene dine i en sekk som kan bæres på ryggen.

Du trenger: hengekøye med opphengstau, myggnetting, liggeunderlag, sovepose tilpasset temperaturen, 1,5-2 liter vann (eventuelt annen drikke), frokost, kopp, bestikk, tallerken/skål, håndsprit, lue, hansker og nok varme klær til at du ikke fryser verken om kvelden eller i soveposen om natten.

Det koster 100 kr å delta + 3,5 kr per km til sjåfør ved felleskjøring. Betaling til turleder/sjåfør på stedet. 

Påmelding via Tråkk Bergen sin nettside.  

Påmeldingen åpner mandag 18. april og stenger onsdag 4. mai kl.12. Skriv i påmeldingsskjemaet om du har mulighet til å stille som sjåfør, trenger skyss, hvor du møter,  og eventuelle allergier vi må ta hensyn til når vi planlegger kveldsmaten.

Ved regnvêr eller mye vind vil turen bli avlyst på kort varsel. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med turleder Lillian på epost: lillianmostraum@gmail.com eller sms 97564448
  • Anne-Lise Nordpoll
  • Lillian Mostraum
  • Birthe
  • Thomas Villanger
  • Torbjørn Oma Jensen
  • Anne Kristi lilletvrdt
  • Malin Elisabet
  • Ingjerd Solberg Nygaard
  • Yngvild
Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.