Tid:
Dato: lørdag 18-11-23 , 19:00

Pris:
0,00

Antall plasser:
30


Høsttakkefest

Høsttakkefesten er blitt et populært arrangement i Tråkk Bergen, så hold av datoen 18. november og bli med!

Denne kvelden har vi «korgfest» der alle tar med en tapasrett hver, og dette blir det mye god mat av. Vi samles rundt langbord og nyter middagen sammen. Det blir god tid til å prate og bli kjent. Dersom du aldri har vært på et Tråkk-arrangement før så er du ekstra velkommen denne kvelden.  

Det blir underholdningsinnslag, ord for dagen, bildekavalkade fra årets turer og litt informasjon om Tråkk. På høsttakkefesten gir Tråkk Bergen også 10 prosent av kassabeholdningen til et godt formål (vi tar gjerne imot tips til gode organisasjoner vi kan støtte)

Tråkk er en tverrkirkelig friluftsgruppe for voksne fra 25-45 år. Gruppen baserer seg på frivillig innsats og vi ønsker å tilby et bredt utvalg turer. Det er ingen medlemskap og mange av aktivitetene våre er gratis.

På høsttakkefesten tar vi 100 kr i inngangspenger for å dekke inn leie av lokalet, og så tar du med litt mat til å dele i tillegg. Betalingen ordner du i døren. Vi tar Vipps. Påmelding skjer via skjema her på nettsiden.

 

Tid: 18. november kl. 19.00 – 23.00

Sted: Sandviken menighetshus (Sandviksveien 41)

Antrekk: Hverdagsklær eller litt pent 

Bidrag til felles tapasbord: Alle tar med en rett hver. Tenk på at det skal være nok til at 10-15 personer kan få en smak. Maten må være serveringsklar på fat eller i form. Det er ikke plass på kjøkkenet til at du kan kutte, hakke, steke eller varme det du har med deg. 

Vi har noen forslag til mat, slik at vi får et rikt og variert innhold på tapasbordet. Kryss av i påmeldingen hva du tar med. Dersom du vil ha med noe som vi ikke har tenkt på, så er det flott. Skriv det som en kommentar 

Vi setter stor pris på om noen kan tenke seg å være med å lage til eller rydde opp etterpå. Kryss gjerne av på skjema om du kan en av delene. 

Påmeldingen åpner fredag 13. oktober og stenger onsdag 13. november kl 21

Spørsmål?  Send en SMS til Anne-Lise tlf. 98 69 64 59 eller Maria 454 29 610


Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.


0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar