Vannliljer med to kajakkpadlere i bakgrunnen
Tid:
Dato: lørdag 20-06-20 , 10:00 - søndag 21-06-20 , 20:00

Sted:
Vansjø

Pris:
0,00

Antall plasser:
0


Kajakktur på Vansjø

Vansjø er et stort innlandsvann rett ved Moss, kun en times kjøring fra Oslo. Innsjøen er relativt grunn, så det er mange smale sund og fine steder å padle. Dette er turen både for deg som har padlet en del og for deg som er helt fersk.

På denne turen kommer vi til å padle korte, rolige etapper. Det blir noe innføring for de som er ferske kajakkpadlere. Du må kunne svømme, ellers er det ingen krav til forkunnskaper. Vi skal sove i lavo/telt og lager mat på primus eller bål.

Vi møtes ved Vansjø kl 10.00 lørdag formiddag (i enden av Kjellerødveien i Rygge), pakker kajakkene og padler et lite stykke før vi går i land og spiser lunsj. Deretter padler vi frem til der vi skal slå leir og lager middag. Søndag tar vi ned leiren og padler en liten runde, samt spiser lunsj på ei øy, før vi vender nesa mot bilene og Oslo. Vi regner med å være tilbake i Oslo tidlig søndag kveld.

Påmelding: påmeldingen åpner i april.

Pris: informasjon om pris kommer før påmeldingen åpner.

Praktisk informasjon:

  • Det vil bli mulig å leie kajakk (samt vest og åre).
  • Vi kjører private biler. Turlederne fordeler deltakerne i biler etter påmelding. Betaling for kjøring kommer i tillegg til turavgiften og betales direkte til sjåføren.
  • Turlederne handler inn til middag på lørdag og setter opp teltlag (de som sover i samme telt lager også mat sammen). Mat til frokost og lunsj tar du selv med.
  • Detaljert pakkeliste vil bli sendt ut til deltakerne.

Turledere: Marte og Mari  • Det vil bli mulig å leie kajakk (samt vest og åre). Vi kjører private biler. Turlederne fordeler deltakerne i biler etter påmelding. Betaling for kjøring kommer i tillegg til turavgiften og betales direkte til sjåføren. Turlederne handler inn til middag på lørdag og setter opp teltlag (de som sover i samme telt lager også mat sammen). Mat til frokost og lunsj tar du selv med. Detaljert pakkeliste vil bli sendt ut til deltakerne.
  • Vi kjører private biler. Turlederne setter opp fordeling.


  • Åpner i april

Kommentarer

kommentarer