Tid:
Dato: onsdag 03-02-21 , 17:00

Pris:
0,00

Antall plasser:
15


Kveldskjøring i Eikedalen

Sleng deg med Tråkk Bergen på en kveld med nedoverbakkeski midt i uken.

Vi møtes på den store parkeringsplassen like ved Arna kirke onsdag klokken 17, slik at de som ønsker det kan kjøre sammen.

Fra Arna er det ca. 40 min. kjøring til alpinbakkene i Eikedalen.

Skriv i påmeldingen om du trenger skyss eller om du kjører egen bil.

Turlederene kan ta med personer som ønsker skyss, men har kun 5 ledige plasser til dette. Dersom du vil samkjøre må du ta med munnbind og håndsprit og bruke det på kjøreturen.

Billetter til heiskort kjøper du selv via nettsiden eikedalen.no. Har du allerede keycard av type skidata kan vi gå rett i bakken ved onlinebestilling. Heiskort kan også kjøpes i Eikedalen, og man kan leie skiutstyr i bakken, hvis man trenger det.

Vi satser på å være litt sosiale i bakken, og du kan være med selv om du ikke er spesielt erfaren eller liker høy fart. Vi tilpasser oss hverandre og avtaler en liten pause med litt varm drikke som du kan ta med eller kjøpe i kiosken/kafeen. 

Etter pausen blir det siste økt i bakken. Skianlegget stenger kl 21 og det betyr at vi er tilbake i Arna seinest kl. 22.

Påmelding via Tråkk sin nettside innen kl.12 samme dag. 

Værmeldingen ser i skrivende stund fin ut og det er mye snø i bakken med mange åpne nedfarter. Stolheisen er ikke operativ denne sesongen, men vi kommer oss nesten helt opp med t-trekket «Fjellheisen».

Har du spørsmål om turen, ta kontakt med turleder Torbjørn Oma Jensen på tlf. 452 06 181
    • Torbjørn OJ
    • Jan Halvard Edvardsen
Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.