Tid:
Dato: torsdag 25-02-21 , 18:30

Pris:
0,00

Antall plasser:
15


Kveldsmattur på Smøråsfjellet

På grunn av koronarestriksjoner i Bergen utsetter vi denne turen på ubestemt tid, dvs til det er lov for voksne å drive med fritidsaktiviteter igjen.

Ta med deg kveldsmaten din og nyt den sammen med oss.

Vi går oss en runde i rolig tempo på gode grusveier og stier på Smøråsfjellet. Underveis er det flere buer, bl.a. Trollbu, Huldrebu, Vallebu, og mange flotte, spennende treskulpturer. Vi finner oss et fint sted vi kan spise kveldsmaten vår. Ta med det du trenger av mat og drikke. Kan være godt med noe varmt i koppen og kroppen, som solbærtoddy eller kakao. 

Tid: 1830-2130
Sted: Oppmøte ved  Smøråsfjellets Venner sin parkeringsplass. Dersom du kommer med Buss: Ta buss nr 76 fra Nesttun Terminal til «Smørås snuplass» (endeholdeplass).

Denne turen er for deg som har lyst å komme deg ut på tur, men som syns dørstokkmila er lang å gå alene. Vi lover godt selskap! Turen er på 4-5 kilometer med ca 200 meters stigning. Vi bruker ca 3 timer inkludert en lang og god kveldsmatpause.

Ta med: God hodelykt, fjellsko, varme klær (ullgenser eller dunjakke), kveldsmat, varm drikke og sitteunderlag. Kle deg etter været!

Har du spørsmål? Ta kontakt med Lillian på tlf. 97564448 eller epost: lillianmostraum@gmail.com

På grunn av korona er det påmelding via denne nettsiden.
Påmeldingen åpner torsdag 25. januar kl 21.

Hjertelig velkommen på tur!


Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.