Tid:
Dato: lørdag 25-11-23 , 15:30

Pris:
0,00

Antall plasser:
20


Lysfesten med Tråkk og Tråkk videre

Lysfesten er et stort årlig arrangement i Bergen sentrum med julegateåpning og fakkeltog i regi av Bergens Tidende. Det er en hyggelig førjulsaktivitet, som det er kjekt å oppleve sammen med andre.

Vi samles en gjeng fra Tråkk Bergen (målgruppe 25-45 år) og Tråkk videre (målgruppe 45 +) for å oppleve Lysfesten sammen, og etterpå går vi ut på en restaurant og spiser.

Oppmøte utenfor billettkontoret ved Grieghallen kl. 15.30. Vi går samlet til Lysfesten, og så går de som har lyst til å være med ut å spise direkte videre til China Palace etterpå. Selve lysfesten varer fra 16.00 – 17.15.

NB: Dersom du skal være med og spise middag, MÅ du melde deg på via skjema på denne nettsiden. Dette fordi det kan være veldig vanskelig å få ekstra bordplass i disse julebordtider. Dersom du ikke vil være med på restauranten, så trenger du ikke melde deg på, men send gjerne en melding til en av turlederene slik at vi vet hvor mange vi skal se etter.

Info om påmelding kommer når dato for Lysfesten er endelig bekreftet.

Om det blir fult, så kontakt Solrun for plass på venteliste. Da er det og viktig at vi får beskjed om du blir forhindret fra å komme.

Vi ønsker deg velkommen til en koselig ettermiddag/kveld!

 

Tid: 25. November kl 1530 (Dato for Lysfesten er ikke endelig bekreftet, men 25. november virker sannsynlig ut fra det vi vet fra tidligere år)

Sted: Bergen sentrum. Grieghallen billettkontor (rødt bygg)

Spørsmål eller påmelding uten middag? Kontakt Solrun (tlf 971 40 994) eller Thomas (tlf 977 36 559)

 


Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.