Tid:
Dato: fredag 06-03-20 , 16:00 - søndag 08-03-20 , 18:00

Pris:
300,00

Antall plasser:
11


Nybegynner vintertur

Er du nysgjerrig på vinterfriluftsliv med overnatting i telt? Nå har du sjansen til å bli med på en tur der du får oppleve dette. Du lærer å sette opp telt, matlaging, tips for å holde varmen gjennom natta og annet som kan være kjekt å vite på vintertur. Turen legges opp slik at det også kan være en forberedelsestur dersom du vil bli med på Josten på langs 30.april – 4.mai.

Vi begynner fredag kveld et sted i Oslomarka. Sted bestemmes når det nærmer seg og vi vet mer om snøforholdene. Første kvelden går vi en liten time på ski før vi slår leir og spiser kveldsmat. Lørdag pakker vi leir og spiser frokost før vi spenner på oss skia. Vi går 2-3 timer på ski før en god lunsj, så går vi 2-3 timer til før vi finner et sted vi kan slå leir. Vi lager en god middag og nyter kvelden ute i skogen. Søndag morgen pakker vi sammen og spiser frokost. Vi regner med det blir tre til fire timer på ski i tillegg til matpause før vi er tilbake til sivilisasjonen. 

I forkant av turen blir dere delt inn i teltlag. Hvert teltlag må ha med seg telt, brenner, drivstoff til brenner, kjeler og søkestang.

Påmelding starter 27.januar kl. 21.00 

Turledere er Tarjei og Mari.
  • Tarjei - turleder
  • Mari turleder
  • Sondre Egeland
  • Kamilla Lunde
  • Dag Harald
  • Ingebjørg Bjugstad
  • Ingjerd Baggetorp
Bookings

Billettype Pris Plasser
Nybegynner på vinterovernatting 300,00

Telt/Lavvo (skriv hvor mange det er plass til i kommentarfeltet)
Brenner
Kokeutstyr (gryter, stekepanne m.m.)

Kan ta med kake
Kan ha ord for dagen
Kan ha med instrument

Bil med plass til 3, inkl. sjåfør
Bil med plass til 4, inkl. sjåfør


Kommentarer

kommentarer