Tråkkere sitter i klynger på Bakken
Tid:
Dato: torsdag 23-08-18 , 18:30

Sted:
Bakken

Pris:
0,00

Antall plasser:
0


Programslipp Tråkk Oslo høst 2018

Tråkk Oslo inviterer til et av sommerens høydepunkt: Slipp av høstens program. Vi håper å kunne inspirere og invitere til mange fine turer det neste halve året.

Vi mimrer også og ser bilder ifra turer fra halvåret som gikk.

I løpet av kvelden blir det også grilling, sosialt samvær og noen ord å ta med seg videre.

 

Programslippet er på Bakken, NLM sitt sommersted på Malmøya.

Vi starter kl 18:30, da er grillene varme. Ta med egen grillmat, kopp og tallerken. Ta gjerne også med et piknikteppe eller egen campingstol til å sitte på. Det er bra med sitteplasser på gresset. Ved dårlig vær trekker vi inn i huset.

Det er plass til kun noen få biler på Bakken, og vi ønsker derfor å begrense antallet biler ut hit. Hvis du kjører bil, er det bra om du klarer å fylle den, slik at vi utnytter plassen best mulig. 

Det er også mulig å ta bussen et stykke,  beregn da litt tid til å gå den siste biten. Buss 85 (Ulvøya via Malmøya) går fra Bjørvika kl 18:02, og med ca 15 min gange fra stoppestedet Malmøya til Bakken (Skjellveien 14), er du der ca 18:35. Se etter noen med grillmat, tallerken og kopp, og du har sannsynligvis noen å ta følge med!

Er du ny i Tråkk Oslo eller nysgjerrig på hva Tråkk er – ekstra velkommen til deg!  Hjertelig velkommen til alle! Vi gleder oss!

Hilsen
Styret i Tråkk Oslo


Kommentarer

kommentarer