Tid:
Dato: søndag 07-02-21 , 15:30

Pris:
0,00

Antall plasser:
10


Sosial skøytetur

Nå har vi hatt en flott kuldeperiode og flere vann er markert som trygge av Bergen kommune. Derfor hiver vi oss rundt og arrangerer skøytetur på Tennebekk førstkommende søndag, den 7. februar. Det er ikke ofte det er skøyteis her vest, så dette er en sjelden sjanse!

Turleder er selv bambi på isen, og det ingen krav til skøyteferdigheter. Arrangementet passer like god enten du er nybegynner eller en racer på isen.

Har du ikke skøyter, kan du sjekke om det finst en utleieordning i nærheten av deg. Vi vet at BUA Frekhaug har gratis utleie av skøyter og annet sportsutstyr. Du finner også BUA i enkelte bydeler i Bergen. Se bua.io for mere info.

I tillegg til skøyter anbefaler vi at du tar med deg masse varmt tøy, håndsprit, hodelykt, litt mat og en termos med noe varmt å drikke. Visst skøyteferdighetene er litt rustne, kan hjelm også være lurt. 

Tråkk tar med ved og tenner et bål vi kan varme oss på i pausene.

Det er flott turvei rundt vannet og mange turstier i Kanadaskogen like ved, så det er også mulig å komme uten skøyter og gå tur og være sosial rundt bålet, visst du heller ønsker det. 

Arrangementet vil vare 2-3 timer.

Det er turparkering både i Nipedalen, Fyllingsdalen og i Lappeleiren/Nordre Tennebekk og bussforbindelser til flere av disse stedene. Velg den inngangen til vannet som passer best for deg, og følg turveien til oppmøtestedet. Oppmøte blir ved grillhytten på den minste av badestrendene søndag 7. februar klokka 1530.

Påmelding innen kl 14:30 samme dag.

Tråkk følger de til en hver tid gjeldene retningslinjer for smittevern. Du kan ikke delta dersom du har forkjølelses-/influensasymptom eller er i karantene.

På grunn av koronasituasjonen er vi forsiktige med samkjøring, men har du behov for transport eller har andre spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt med turleder Torbjørn på tlf. 452 06 181
  • Anne-Lise Nordpoll
  • Lillian Mostraum
  • Torbjørn OJ
  • Thomas Villanger
  • Ingjerd Solberg Nygaard
  • Jan Halvard Edvardsen
Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.