Tid:
Dato: mandag 24-07-17 , 00:00 - fredag 28-07-17 , 00:00

Pris:
0,00

Antall plasser:
0


Stisykling - Åsebøvatnet

Foto: Johannes Vingerhagen

Ferdighetskrav: ****
Tidsramme for turen:  ca. 5 timer totalt
Antall kilometer:  ca 15 km
Stigning:  ca 780 høydemeter opp, litt over 1200 høydemeter ned
Pris:  400 kr for sykkelleie
Maks antall deltakere: 8 stk

Dette er turen for deg som ønsker først en tur på grus med litt motbakker, og når man har kommet seg opp, så venter det en fin og god stitur helt ned til Folkehøgskolen. Skolen har vært ivrig i bearbeidingen av stien som er meget bra.

Vi sykler ifra Folkehøgskolen og til E39. Istedenfor å ta ut på E39, går turen nordover mot Føleide. Der tar man til høyre (østover) og følger merkingen mot Dimma stølen. Fra Dimma er det sti østover helt fram til Åsebøvatnet. Her tar vi en god pause.

Deretter går turen nedover igjen.

Det er samme veien ned til Dimma, og derifra følger man merket sti oppover mot venstre. Det går for det meste å sykle hele veien, men noen trillepartier må påregnes. Etter ca. 1,8 km fra Dimma holder vi til venstre igjen. Etter ca. 5,5 km fra Dimma holder vi til høyre ned mot Vereide. Vi sykler helt ned til Folkehøgskolen, der vi kan smile bredt etter en bra dag og en fin nedkjøring.

Det er mulig å leie sykkel på Nordfjord Folkehøgskole for 400 kr pr. dag. Kryss av for sykkelleie på påmeldingslista, dersom du ønsker dette.

  • Kun for deltakere på sommertur.


  • Avtales ved oppmøte.


  • Kvelden før.

Kommentarer

kommentarer