Tid:
Dato: mandag 24-07-17 , 00:00 - fredag 28-07-17 , 00:00

Pris:
0,00

Antall plasser:
0


Stisykling - Svinestranda

Foto: Johannes Vingerhagen

Ferdighetskrav: ****
Tidsramme for turen:  ca. 5 timer totalt
Antall kilometer:  ca 15 km
Stigning:  ca 780 høydemeter opp, litt over 1200 høydemeter ned
Pris:  400 kr for sykkelleie
Maks antall deltakere: 8 stk

Dette er turen for deg som ønsker en lang stitur med tekniske partier som har mye å by på. Vi kjører opp til parkeringen ved Austrheimsstøylen. Det er ca. 10km til parkeringsplassen på Austrheimstøylen. Det er bompenger på denne veien. Kjør E39 sørover i 3,2 km og ta til venstre inn på Austrheimsbakken og så til høyre med en gang. Deretter holder man til høyre til det er 500 meter igjen, da er det til venstre. Deretter kommer vi til parkeringsplassen som er utgangspunktet for turen.

Ved støylen setter vi oss på sykkelen og tar oss opp til toppen av Svinestranda. Det vil her være partier hvor det er bratt, så det blir noe trilling av sykkel. Når vi endelig har fått tatt en god pause på toppen, tar vi samme vei ned til parkeringsplassen. På toppen er det fin utsikt over hele Nordfjord og vi ser langt på fine dager.

Like før parkeringen, fortsetter vi langs med støylen og langs elven, før vi er over på stien igjen. Etter å ha tatt østover på grusveien, er vi straks på vei nedover igjen på stien. Her blir det lange lange partier med god sti før vi omsider kommer ned til veien igjen.

Det er mulig å leie sykkel på Nordfjord Folkehøgskole for 400 kr pr. dag. Kryss av for sykkelleie på påmeldingslista, dersom du ønsker dette.

  • Kun for deltakere på sommertur.


  • Avtales ved oppmøte.


  • Kvelden før.

Kommentarer

kommentarer