KRIK høyfjellssenter, stor brun bygning i vinterlandskap
Tid:
Dato: fredag 21-02-20 , 17:00 - søndag 23-02-20 , 21:00

Sted:
KRIK Høyfjellsenter

Pris:
0,00

Antall plasser:
65


Storweekend i Hemsedal 20/21. - 23. februar 2020

Tradisjonen tro inviterer vi til den store skihelga i Hemsedal!!

Området er perfekt både for langrennsturer – enten du vil gå kort eller langt finnes det flotte muligheter for å tilbringe dagen ute i den vakre naturen i Hemsedal. Det vil bli organiserte turer for ulike ønsker. Hemsedal skisenter tilbyr et stort alpinanlegg og det er mulig å kjøpe kort til bakken. Ikke minst er det mulighet for flotte toppturer, og det organiseres felles topptur (med forbehold om forsvarlig føre).

Det er bare å glede seg til en fantastisk helg!!

Vi skal bo på Hemsedal Høyfjellssenter. Overnatting i senger på fire- og seksmannsrom, og vi får servert frokost  inkludert matpakke og middag her. Hemsedal Høyfjellssenter ligger fint til i bygda Lio i Hemsedal, ca. åtte km vest for skibakken.

Fredag kveld blir det innkvartering på rom, møte i loftsstua med andakt, og varm kveldsmat. Lørdag kveld har vi møte med andakt, underholdning og  sosialt program etter middagen. Lørdag og søndag blir det ulike skiturer; langrennsturer, alpinbakke og topptur. Kortere topptur på søndag, hvis det er vær og interesse for det. Det er mulig å komme opp på torsdagen for de som ønsker det. Dette vil generere et tillegg i prisen på kr 550.

På internettsida www.hemsedal.com kan du lese om skiforholdene.

Det blir felles transport fra Bergen og Oslo i privatbiler, se under «Transport». Utgifter for transport betales direkte til sjåfør (i Tråkk-sammenheng betales 3,50 per km delt på antall personer i bilen, så det blir ca 450 kr fra Oslo).

Dersom det er mange nok som ønsker å kjøpe heiskort vil vi få rabatter. Eksakte priser kommer etterhvert. Når du melder deg på må du spesifisere hvilken dag du vil ha kort, slik at vi vet om vi blir mange nok til å få grupperabatt. Da vil kortene bli forhåndsprodusert med dato.  Se detaljer for heiskortbestilling under «Annet».

Pris for turen: 1600,-. Transport betales utenom til sjåfør. Pris fra torsdag-søndag blir kr 2150,- (inkluderer suppe torsdag, frokost fredag og ekstra overnatting i tillegg til ordinær helg).

Kontonummer: 9680.39.61856
SWIFT/BIC: STFBNOKKXXX
IBAN: NO5596803961856

Betal innen 5 dager etter påmelding til oppgitt kontonummer.

Påmeldingen åpner tirsdag 14. januar kl 21.00. For å gjøre turplanlegging enklere, ønsker vi at du melder deg på tidlig. Pris vil derfor øke med kr 200 fra og med fredag 7. februar. Påmelding er bindende og dersom du melder deg av må du likevel betale det turen koster. Ved dokumentert sykdom vil halvparten av prisen bli refundert. Hvis du er nødt til å melde deg av: Kontakt Kamilla eller Lillian (se under).

Vær oppmerksom på at du velger rett billett ved påmelding. Det er ulike billetter for egentransport/fellestransport og for pakke som inkluderer torsdag.

Husk å oppgi følgende: 

 • Når du kan være klar fredag (senest 16.30) og hvor du befinner deg
 • Om du har spesielle matallergier/annet vi bør vite om
 • Om du ønsker heiskort til rabattert pris i tilfelle vi blir over 20 personer til dette, og dato (lørdag og/eller søndag). OBS: Bindende dersom vi oppnår grupperabatt.

 

Velkommen til Hemsedal!!

Hilsen Tråkk Oslo og Tråkk Bergen

For spørsmål ta kontakt med

Bergen: Lillian Mostraum: 97564448 (lillianmostraum@gmail.com) eller Anne Lise Nordpoll 98696459 (annelnoo@gmail.com)

Oslo: Kamilla Lunde: 98842932 (kamillalunde@gmail.com) eller Gunn Marit Stokkeland 90920391 (gunnmarit2@hotmail.com)

 

 • Etter at du har meldt deg på, må du betale for ture til konto 9680.39.61856 i løpet av fem dager.


 • Hvis du vil være med på felles transport: Skriv i påmeldingen hvor du reiser fra, og hvor du er fredag kl 1630, evt. et annet tidspunkt om du vil dra tidligere. Du blir kontaktet med informasjon om felles transport.

  • Lillian Mostraum
  • Anne-Lise Nordpoll
  • Kamilla Lunde
  • Gunn Marit Stokkeland
  • Torunn Heggland
  • Britt Celine
  • Sverre Tvinnereim
  • Elisabeth Haukeland
  • Tuva Elisabeth Wyller
  • Stian Pedersen
  • Solveig Ruud • Hvis du ønsker heiskort, skriv om du ønsker for fredag og/eller lørdag og/eller søndag ved påmelding. Hvis vi blir 20 eller flere, oppnår vi rabatt på 25%. Påmelding til dette er bindende. Du får e-post snarlig etter påmeldingsfristen om dette. Det er mulig å kjøpe kort i bakken til vanlig pris dersom vi ikke blir mange nok til rabatt.

Bookings

Billettype Plasser
Deltaker egentransport fre-søn
Deltaker egentransport tors-søn
Deltaker fellestransport Bergen
Deltaker fellestransport Oslo

Kan bake kake
Kan holde ord for dagen/andakt
Delta i lovsangsteam
Lage quiz/kahoot
Lede topptur
Lede langrennstur
Kan kjøre, totalt 3 i bilen
Kan kjøre, totalt 4 i bilen

Ønsker heiskort i slalåmbakken(forpliktende hvis vi blir over 20, skriv i kommentarfeltet for hvilke dager)
Langrenn, over 3 mil
Langrenn, 1-3 mil
Langrenn, under 1 mil
Topptur, erfaren
Topptur, nybegynner


Kommentarer

kommentarer