KRIK høyfjellssenter, stor brun bygning i vinterlandskap
Tid:
Dato: fredag 21-02-20 , 17:00 - søndag 23-02-20 , 21:00

Sted:
KRIK Høyfjellsenter

Pris:
0,00

Antall plasser:
0


Storweekend i Hemsedal 21. - 23. februar 2020

Tradisjonen tro inviterer vi til den store skihelga i Hemsedal!!

Området er perfekt både for langrennsturer – enten du vil gå kort eller langt finnes det flotte muligheter for å tilbringe dagen ute i den vakre naturen i Hemsedal. Det vil bli organiserte turer for ulike ønsker. Hemsedal skisenter tilbyr et stort alpinanlegg og det er mulig å kjøpe kort til bakken. Ikke minst er det mulighet for flotte toppturer, og det organiseres felles topptur (med forbehold om forsvarlig føre).

Det er bare å glede seg til en fantastisk helg!!

Vi skal bo på KRIK Høyfjellssenter. Overnatting i senger på fire- og seksmannsrom, og vi får servert frokost  inkludert matpakke og middag her. KRIK Høyfjellssenter ligger fint til i bygda Lio i Hemsedal, ca. åtte km vest for skibakken.

Fredag kveld blir det innkvartering på rom, møte i loftsstua med andakt, og varm kveldsmat. Lørdag kveld har vi møte med andakt, underholdning og  sosialt program etter middagen. Lørdag og søndag blir det ulike skiturer; langrennsturer, alpinbakke og topptur. Kortere topptur på søndag, hvis det er vær og interesse for det. Det er mulig å komme opp på torsdagen for de som ønsker det. Dette vil generere et tillegg i prisen

På internettsida www.hemsedal.com kan du lese om skiforholdene.

Det blir felles transport fra Bergen og Oslo i privatbiler, se under «Transport». Utgifter for transport betales direkte til sjåfør (i Tråkk-sammenheng betales 3,50 per km delt på antall personer i bilden, så det blir ca 450 kr fra Oslo).

Dersom det er mange nok som ønsker å kjøpe heiskort vil vi få rabatter. Eksakte priser kommer etterhvert. Når du melder deg på må du spesifisere hvilken dag du vil ha kort, slik at vi vet om vi blir mange nok til å få grupperabatt. Da vil kortene bli forhåndsprodusert med dato.  Se detaljer for heiskortbestilling under «Annet».

Pris for turen: ca 1750,- (inkl. all mat og overnatting, termospåfyll til frokost, kaffe/te, og bruk av utendørs oppvarmet boblebad). Transport betales utenom til sjåfør.

Kontonummer: 9680.39.61856
SWIFT/BIC: STFBNOKKXXX
IBAN: NO5596803961856

Betal innen 5 dager etter påmelding til oppgitt kontonummer. Siste betalingsfrist er påmeldingsfristen.

Påmeldingen åpner i januar. Påmelding er bindende og dersom du melder deg av må du likevel betale det turen koster. Ved dokumentert sykdom vil halvparten av prisen bli refundert. Hvis du er nødt til å melde deg av: Kontakt Kamilla eller Lillian (se under).

Husk å oppgi følgende: 

  • Om du skal være med på fellestransport fra Oslo eller Bergen eller om du reiser alene
  • Om du har bil og evt. ledige plasser
  • Når du kan være klar fredag (senest 16.30) og hvor du befinner deg
  • Om du har spesielle matallergier/annet vi bør vite om
  • Om du ønsker heiskort til rabattert pris i tilfelle vi blir over 20 personer til dette, og dato (lørdag og/eller søndag). OBS: Bindende dersom vi oppnår grupperabatt.
  • Om du kan tenke deg å bidra med et kort «ord for dagen»

Velkommen til Hemsedal!!

Hilsen Tråkk Oslo og Tråkk Bergen

For spørsmål ta kontakt med

Bergen: Lillian Mostraum: 97564448 (lillianmostraum@gmail.com)

Oslo: Kamilla Lunde: 98842932 (kamillalunde@gmail.com)

  • Etter at du har meldt deg på, må du betale for ture til konto 9680.39.61856 i løpet av fem dager.


  • Hvis du vil være med på felles transport: Skriv i påmeldingen hvor du reiser fra, og hvor du er fredag kl 1630, evt. et annet tidspunkt om du vil dra tidligere. Du blir kontaktet med informasjon om felles transport.


  • Hvis du ønsker heiskort, skriv om du ønsker for fredag og/eller lørdag og/eller søndag ved påmelding. Hvis vi blir 20 eller flere, oppnår vi rabatt på 25%. Påmelding til dette er bindende. Du får e-post snarlig etter påmeldingsfristen om dette. Det er mulig å kjøpe kort i bakken til vanlig pris dersom vi ikke blir mange nok til rabatt.

Kommentarer

kommentarer