Tid:
Dato: søndag 13-10-19 , 10:30

Sted:
Nordmarka

Pris:
0,00

Antall plasser:
15


Sykkeltur i Nordmarka, 13. oktober **

Nå er oktober her med alle sine vakre høstfarger. Hva er vel bedre enn å sykle gjennom Nordmarka? Vi inviterer derfor til en søndagstur på sykkel.

Vi planlegger å sykle fra Frognerseteren og inn til Kikut. Da sykler vi først inn til Nordmarkskapellet og derfra videre til Blankvannsbråten. Det er trillesti (stort sett syklebar på tørre forhold) videre til Kobberhaugshytta. Derfra på grus til Kikut. Totalt ca 15 km til Kikut. Fra Kikut tenker vi å sykle ned til Bjørnholt og videre på østsiden av Skjærsjøen og deretter avslutte i Maridalen, dette er grusvei ca 20 km. Derfra kan de som vil sykle til ring 3 og videre hjemover. Alt i alt 35 km, men mye av dette er nedover.

For å delta på denne turen, må du ha en sykkel som fungerer, og hjelm. Sjekk at bremser, dekk og gir fungerer tilfredsstillende, og ta deg en testtur, hvis du er usikker. Type sykkel og dekkbredde er ikke avgjørende, så alt bortsett fra racer/landeveissykkel fungerer fint.

Vi starter fra Frognerseteren T-banestasjon når banen, som skal ankomme 10:30, ankommer. Dette er linje 1 som går fra Majorstua kl 9:58.

Ruta vi skal sykle kan du se her:

https://goo.gl/maps/ZuRANTTrb31JSGwL9

Det er en fin rundtur på grusvei, med et par stipartier, hvor vi kanskje må trille sykkelen. Vi kommer til å ha første stopp på Kikut etter 1-2 timer, så der kan man nok kjøpe seg en bolle, eller litt drikke. Men ikke glem matpakke i tilfelle du blir sulten før det.

Sørg for at du har med deg en liten sekk med mat og drikke, samt en slange og litt verktøy, hvis du skulle punktere.

Påmelding er kun for å vite hvor mange vi blir. Påmeldingen stenger lørdag 12. oktober kl. 20.00. Hvis du har meldt deg på, men likevel ikke kan komme, må du gi beskjed til turlederne, f.eks Gunnar på telefon +47 99226662.

Om du kan tenke deg å holde et ord for dagen på turen så skriv gjerne dette i kommentarfeltet.

Turledere er Gunnar Gravir Imenes og Tarjei Damman.

 • Gratis
 • Innen lørdag kl. 20  • Gunnar Gravir Imenes
  • Tarjei Damman
  • Torunn Heggland
  • Ole Martin Haugen
  • Harald Nielsen
Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.