Tid:
Dato: mandag 24-07-17 , 00:00 - fredag 28-07-17 , 00:00

Pris:
0,00

Antall plasser:
0


Treretters tur

Foto: Margrethe Svendsen

Ferdighetskrav: *
Tidsramme for turen: 5 timer. 10 min gange + handling + tilbereding og spising av middag. 10 min kjøring t/r (1,7 km en vei)
Antall kilometer:  1,5 km t/r
Stigning:  65 høydemetre (170-235 moh)
Maks antall deltakere: 8 stk

Denne turen krever kanskje at du har litt større sekk enn vanlig, for her skal vi ha med utstyr til å lage og spise middagen ute. Husk også å ta med nok klær til å holde varmen under den lange middagspausen. 

Vi samles først for å få oversikt over hva vi har tilgjengelig av kokeutstyr så vi er sikre på at vi har med nok til å koke i og lage middag på. Vi går først i matbutikken og gjør innkjøp av ingredienser til dagens middag.

Fra leir kjører vi så til høyre, holder under E39, tar deretter første til venstre. Deretter følger vi veien oppover til Åsebø. Her parkerer vi.

Vi går deretter i lett skogsterreng i 10 minutter. Vi kommer til folkehøyskolens romslige gapahuk. Her kan vi søke ly dersom vi trenger det pga været. Ellers sitter vi ute og koser oss med matlagning.

Vi lager treretters middag sammen og spiser deretter sammen. Dette er hovedformålet med denne turen. Kanskje kan du få ny inspirasjon til å lage litt mer avansert mat på tur enn du er vant til?

 

  • Kun for deltakere på sommertur.


  • Avtales ved oppmøte.


  • Kvelden før.

Kommentarer

kommentarer