Tid:
Dato: fredag 20-04-18 , 17:30 - søndag 22-04-18 , 17:30

Sted:
Fjon Fjellkyrkje

Pris:
0,00

Antall plasser:
15


Turhelg Fjon Fjellkyrkje

20.-22. april drar vi inn til Fjon fjellkyrkje for å utforske Matrefjellene og Stølsheimen i  godt fellesskap.

Fjon Fjellkyrkje og Ungdomssenter ligger kun litt over en times kjøring fra Bergen sentrum, og er en kombinert kirke og leirsted. Fjellkyrkja er et hyggelig overnattingssted med en flott beliggenhet for den som har lyst å utforske turterrenget- i inngangen til flotte fjellområder i Matrefjellene og Stølsheimen, som mange av oss ikke kjenner så godt. Denne helga har du sjansen til å være med på turer av ulik vanskegrad, og tilbringe et par fine dager i fellesskap med gode folk i Tråkk Bergen. Kanskje blir du kjent med noen nye, hyggelige tråkkere?

Vi kjører fra Bergen fredag ettermiddag med felles (eller egen) transport. Når vi kommer fram til Fjon spiser vi sen middag.

Lørdag blir det en lengre og tyngre tur, og en tur med moderat lengde og tempo. På begge turene får vi vært ute mye av dagen. Det er turleder på begge turene. Til lørdagskvelden trår vi til sammen og lager en bedre middag. Søndag pakker vi ut til morgenen, før vi går en kortere tur, med mulighet for å dele seg i raskt og rolig tempo. Vi avslutter helga med felleslunsj/middag i Fjellkyrkja sin paviljong ute i naturen 🙂

OPPDATERING: Grunnet lang og flott skisesong i år, ser det ut til at vi må avstå fra en lengre/ tyngre tur. Vi satser istedet på to moderate kortere turer med utsikt lørdag, sannsynligvis Håvarden og Melshovden, og får vært ute mesteparten av dagen, men turene er ikke så krevende, ca *** stjerner  (se Sommertur for beskrivelse av vanskegrad). Tilsvarende tur søndag. Det er behov for fjellstøvler/fjellsko, på grunn av litt snøflekker på turen. Ta gjerne med brodder om du har, men dette skal ikke være  nødvendig for å gå turen.

Er du interessert i å gå en langrennstur i løypene, er det godt snødekke. Vi kartlegger skiføret. Gi oss en lyd om du vil ta med ski, så  samler vi flere til skitur hvis det er interesse.

Avreise: fra Bystasjonen kl 1730 fredag. Beregnet kjøretid 1,5t. Vi beregner ankomst til Fjon Fjellkyrkje kl 19 og sen middag ca kl 1930.

Hjemkomst: Lunsj i paviljongen i 14- tiden på søndag og retur til Bergen etter dette.

Pris: 570,- kr (Betales til kontonr. 1503.02.47024, evt. Vipps: Tråkk Bergen/nr 71253)

(Pris inkl. overnatting, frokost, niste, middager og varm lunsj søndag. Ta selv med litt snacks til lørdagskvelden.)

Innkvartering i flermannsrom. God plass med familiekøyer, enkeltsenger, hems.

Påmelding starter mandag 2. april og lukkes onsdag 18. april. Mail med noe praktisk info kommer når påmeldingsfristen nærmer seg.

Gi oss beskjed når du melder deg på: om du kan kjøre og har plass til flere, og om du har allergier. Vi ønsker også å vite om du har lyst å ha et ord for dagen, og om du eventuelt kan tenke deg å bidra med å bake en kake!

Spørsmål? Kontakt Lillian (975 64 448) eller Hilde (48096328)
  • Cathrin Stavseth
  • Lillian Mostraum
  • Anne Kristi lillletvedt
  • Hilde Marie Torgauten
  • Thomas Villanger
  • Reidun Valen
  • Elisabeth Lundeby
  • Torbjorn Oma Jensen
  • Rolf Kjetil Dirdal
Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.

Kommentarer

kommentarer