Laster kart ....
Tid:
Dato: lørdag 08-09-18 , 10:00 - søndag 09-09-18 , 18:00

Sted:
Preikestolhytta

Pris:
0,00

Antall plasser:
16


Weekend Preikestolhytta 8.-9. september

8.-9. september kan du være med Tråkk Stavanger til et at de mest kjente turistmålene i landet, nemlig Preikestolen. Folk reiser jorda rundt for å oppleve den fantastiske utsikten fra dette karakteristiske fjellplatået 604 meter over Lysefjorden.

Vi leier 4-sengsrom i Preikestolhytta vandrerhjem som ligger like nedenfor Preikestolen Fjellstue.  Frokost, sengetøy og utvask er inkludert i prisen for rommene. Vi legger også opp til at vi spiser middag i restauranten på Preikestolen Fjellstue på lørdag etter vi kommer tilbake fra tur. Dette kommer i tillegg til prisen for overnatting. Det er også mulig å kjøpe niste til søndagsturen, vafler, kaffe og kaker er alltid tilgjengelig for salg i kafeen. Dette er med andre ord en tur med mye komfort. Men det betyr ikke at vi ligger på latsiden. Vi skal nemlig utforske den storslåtte Ryfylkenaturen både lørdag og søndag. Lørdag går vi til Preikestolen, dette er en middels krevende tur ifølge ut.no, du kan lese mer om turen her . Som på andre Tråkk-turer finner vi også tid til samling om Guds ord. Ta gjerne med Bibel, det vil bli anledning til å dele et ord. Søndag går vi en 3-4 timers tur med utgangspunkt i Preikestolen Fjellstue. Mer detaljer om denne turen kommer senere.

Prisen for overnatting blir 380 kr per person (15% rabatt for medlemmer av DNT) og betales til Preikestolen Fjellstue/DNT.  I tillegg kommer kostnader til middag på restauranten lørdag kveld og nistemat søndag, samt betaling for kjøring og ferje. Niste for lørdag tar vi med hjemmefra.

Aldersgrensen på denne turen er 25-45 år. Påmeldingen starter 1. august kl. 19 og stenger 3.september kl. 19.

Velkommen med på tur! Dette blir to flotte dager med mye sosialt, god mat og tur til et av Norges mest populære turmål!

Har du spørsmål om turen kan du kontakte Åsa Eggebø (tlf 97546750) eller Bente Reizer (tlf 91665256).

 


Bookings

Bestillingen er stengt for denne turen.

Kommentarer

kommentarer