Helgetur til Hovden

Fredag 31. januar til søndag 2. februar hadde Tråkk sørlandet leid en hytte på Hovden, med plass til 11 personer. Da vi kom opp fredagskvelden spiste vi deilig kyllinggryte og praten gikk lett utover kvelden i sofaen på hytta. Lørdags morgen, etter frokost og nistesmøring, bar det ut på skitur for de fleste. Vi startet […]

Fredag 31. januar til søndag 2. februar hadde Tråkk sørlandet leid en hytte på Hovden, med plass til 11 personer.

Da vi kom opp fredagskvelden spiste vi deilig kyllinggryte og praten gikk lett utover kvelden i sofaen på hytta.

Lørdags morgen, etter frokost og nistesmøring, bar det ut på skitur for de fleste. Vi startet med å gå en felles runde på ca 5 km. Føret var over all forventning. Da det var meldt regn var forventningene til dagen heller lave. Men løypene var nyoppkjørt og regnet ble det heller lite av. Så kilometerene gikk fort unna. Noen valgte å gå en enda lengre runde opp på fjellet og kom opp i over 2 mils langrennstur.

Da var det deilig å komme inn å få seg en god og varm dusj og tacomiddag på hytta etter skituren.

Utover kvelden ble det hyttekos med brettspill og prat til langt utover natta.

Søndag morgen måtte vi pakke oss ut og vaske hytta etter frokost. Deretter reiste hele gjengen ut for å spise lunsj i sola. Vi tente bål og laget benker i snøen. Det ble både ostesmørbrød og grilla marsmallows på bålet.

Etter lunsj delte vi oss i 2 grupper. Den ene gruppa gikk en litt kortere skitur og den andre gikk 15 km opp på fjellet. Der møtte de blant annet på en flokk med villrein som for forbi.

Ved halv 4 tiden bar det sørover igjen. Vi stoppet og spiste felles middag på Sylvgarden på Rysstad på vei hjem.