Hemsedal 10.-12. feb 2012

Vi møttes fra øst og vest til skiutfoldelse både i bakke, fjell og løyper. Flotte forhold og trivelige folk fra flere kanter av landet gjorde helga uforglemmelig!

I overkant av 70 tråkkere var sammen på KRIK-hotellet i Hemsedal 10-12.02. Med flotte løyper rett utenfor døra og god oppvartning inne lå alt godt til rette. Noen var så på hugget at de prøvde skiene allerede fredag kveld. Etter kveldssamling med ord for dagen og praktisk informasjon senket stillheten seg. Kun litt snorking var å høre før en ny dag rant.

Lørdag hadde vi valget mellom langrenn, topptur og bakke. Sola gløttet fram flere ganger og det blåste bra på toppen. Etter en lang dag på ski, var det behagelig å senke seg ned i stampen. Etterpå fikk vi en fantastisk middag med bl. a. pinnekjøtt og komle. Så var det tid for samling med andakt, sang og quiz før det ble peiskos, kaker og dans.

Søndag var det sol og blå himmel. Det bar ut på langrenn, topptur og bakke igjen, før vi vendte nesa hjem. Og alle var enige om at det hadde vært en fin helg!

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar