Høgstefjell 26.04.14

Det hele begynte på arenum lørdag klokken tolv, Asgeir kjørte først og vi andre hang oss på. Vi kjørte pent og pyntelig utover, og vips så var vi på Baugtveit, en idyllisk og rolig plass i Åsane like ved Toppe.

Gode parkeringsmuligheter der ved Håkonsplass. Dette var på ca 200 moh, toppen ligger på 456, altså rundt 250 m stigning. Vi var 18 ungdommer i sin beste alder som stilte, alle smilte fra øre til øre, og været var strålende vakkert, sol sol sol. Så lusket vi oss avgårde på lang rekke, litt trangt gå to i bredden, men samtalene fløt fint likevel hørtes det ut som og latterne satt løst i de fleste, sånn som det alltid er på Tråkk:)))


Det var veldig varmt denne dagen, mange gikk i shorts, det var virkelig vakkert, og naturen smilte til oss og enkelte fugler sang litt. Veldig fin natur på denne årstiden, naturen våkner opp av vinterdvalen, det blir grønt og fint, det var virkelig fint å se. Da vi kom opp satt vi en god stund på toppen, og vi kunne se Alden i nord vest og kvittingen i øst tror jeg:) Sikten var i alle fall god. Laila holdt fin andakt for oss, om Peter, godt å identifisere seg med Peter. Han sviktet Jesus flere ganger, men fikk alltid en ny sjanse, dette er nåden fra Gud i praksis. Vi får alltid en ny sjanse selv om vi har falt flere ganger. Vi kan ikke prestere oss frelst, men ta i mot nåden. Tusen takk til Laila for andakt. 

Så gikk vi en annen vei ned igjen. Litt slakere, lurt i forhold til belastning for knær og bein. Og gøy med rundtur. Variert og fint terreng, koselig komme inn i skogen der:) litt eventyrskog. 

Og etter vel 2 og en halv time med tur inkl pauser, ble vi invitert til Laila på grilling. Det var utrolig kjekt, håper det gjentas flere ganger, igjen takk til Laila for gjestfrihet. Alle kom helskinnet igjennom turen, og folk smilte om mulig enda mer etter turen enn før. Kjekt for Asgeir og undertegnede at det kom så mange på turen. Håper folk spør med seg enda flere til tråkkturer utover våren:) Det er skikkelig kjekt.
0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar