Julebord lørdag 03 desember 2016

Nok en gang med tråkk-dugnad og Siem offshores velvilje, feiret vi julebord på fiskebrygga i år også. Antallet som skulle komme, ble som en julebørsnote. Den gikk opp og ned, helt til dørene stengte. Men til slutt ble vi 26 velpleide, striglede, vakre og kjekke ungdommer i sin beste alder, samlet for en koselig stund […]

Nok en gang med tråkk-dugnad og Siem offshores velvilje, feiret vi julebord på fiskebrygga i år også. Antallet som skulle komme, ble som en julebørsnote. Den gikk opp og ned, helt til dørene stengte.

Men til slutt ble vi 26 velpleide, striglede, vakre og kjekke ungdommer i sin beste alder, samlet for en koselig stund før julestria setter skikkelig inn. Gjestene ble mottatt med en velkomstdrink, før det ble servert tapas.

Senere på kvelden ble det underholdning med julehistorie, julesang, intimkonsert av ….. og …….., Kahoot (quis), bilde-kavalkade av tråkk-turene som ble arrangert i år, turen som skal komme, kaffe og kake som folk hadde tatt med seg. Mellom innslagene ble det livlig prat og komiteen håper at ingen følte seg utenfor.

Nå som året går mot hell, så kan man reflektere over året som har vært. For noen har året 2016 vært det beste til nå, og for andre håper enn at 2017 vil bli bedre.

God Jul alle sammen, ta vare på de dere har kjær i året som kommer.

Tekst og bilder av ………