Julebord lørdag 5. desember 2015

Årets julebord gikk av stabelen i flotte lokaler i Nodevika på fiskebrygga. Været var langt fra det beste denne kvelden. Vi fikk virkelig merke stormen Synne før vi kom oss innendørs mer eller mindre våte og forblåste!

På menyen stod Tapas, og vi hadde et langt og godt måltid før programmet gikk videre slag i slag. Vi fikk høre en god og innholdsrik andakt om julens budskap, mimret med en flott bildekavalkade fra alle årets turer og fikk brukt ”de små grå” på en artig quiz.

Kaker, kaffe og snacks ble servert. Programmet for 2016 ble presentert, og til slutt hadde vi pakkelek der alle de medbragte pakkene ble fordelt på en gøy måte.

Folk hadde riktig god tid denne kvelden, og før de siste forlot lokalet var klokka nærmere 02.30. Ingen hadde vel egentlig lyst til å bevege seg ut i stormen igjen. For været var dessverre like ille da vi gikk som da vi kom!

Takk til alle dere som kom og gjorde dette til en flott førjulskveld! Og ikke minst: Mange takk til dere som var villige til å hjelpe med forskjellige ting!

Håper alle har lyst til å bli med på noen av turene i det kommende året!