Kajakktur Trodla Tysdal 5-7 juli

7 spente tråkkere møtte opp på parkeringsplassen ved Øvre Tysdalsvann for å gjøre kajakkene klar til helgetur. Det var for lite lagringsplass i kajakken og for mye utstyr som vil være med. Typisk. Men det ordnet seg med å feste ting i svarte søppelsekker oppå båten. Padlende innover Øvre Tysdalsvannet møtte vi på sauer, måker […]

7 spente tråkkere møtte opp på parkeringsplassen ved Øvre Tysdalsvann for å gjøre kajakkene klar til helgetur. Det var for lite lagringsplass i kajakken og for mye utstyr som vil være med. Typisk. Men det ordnet seg med å feste ting i svarte søppelsekker oppå båten.

Padlende innover Øvre Tysdalsvannet møtte vi på sauer, måker langs land og noen ugler som ulte i trærene langs vannet. Det var blikkslitte vann og høye fjell på begge sider. Det var herlig å tilslutt se lyset fra gården innerst i vannet og kunne gå i land, slå opp lavuuen og få en velfortjent hvil.
På lørdag gikk vi tur på til Tengesdalsvannet, og nøt det FLOTTE været. Noen var så tøffe at de hoppet uti det kalde vannet som forresten var kaldere enn ved leiren. Nede igjen ved leiren lagte vi god mat på primus. Noen eventyrlystne sjeler i gruppen tok oss med på trollsafari i Trollskogen like i nærheten. Her var det nok huler og rare trær til å leke seg i for voksne barn.
På søndag satte vi kursen tilbake. Vi møtte litt flere bølger enn på veien inn, men det gikk greit.
En flott tur med en flott gjeng;-)
0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar