Kick Off i Fuglevika 19. augsust 2017

Fuglevika ved Sømsveien svikter ikke Tråkk Sørlandet¨s Kick Off. Der kom det 24, 5 personer (0,5 = spebarn) lørdag 19 august kl 18.00, for å starte høstsesongen og ha en trivelig stund sammen. Vi startet med å tenne grillene, og spise medbrakt delikatesser. Så hadde turleder laget en rebus med 5 poster, som gikk ut […]

Fuglevika ved Sømsveien svikter ikke Tråkk Sørlandet¨s Kick Off. Der kom det 24, 5 personer (0,5 = spebarn) lørdag 19 august kl 18.00, for å starte høstsesongen og ha en trivelig stund sammen.

Vi startet med å tenne grillene, og spise medbrakt delikatesser. Så hadde turleder laget en rebus med 5 poster, som gikk ut på balanse, logikk, fingernemhet, telleferdigheter og koordinering. Det ble kåret en gruppevinner, etter litt tull. Ble litt for mye for turleder et øyeblikk. Etter det ble det sakt noen Guddommelig ord om deling og nestekjærlighet. Og kvelden ble avsluttet med bål og fine samtaler..

Ble dessverre en tur til legevakta for 3 sting i en finger, pga litt for villig hjelpe-sjel med kniv og et kutt i en annen finger da grillen skulle bade/ kjøles ned.