Klatredag i Høyt og Lavt parken 10 juni 2017

5 glade jenter og gutter dro til klatreparken Høyt og Lavt, for å svinge oss i trærne som Tarzan og Jane. Etter at vi hadde fått oss hjelm og sikkerhetssele, følte vi oss som ganske kule og klar for eventyr i trærne. Da var det bare å stille seg i sikkerhetsinstruksjons-kø, slik at vi gjorde […]

5 glade jenter og gutter dro til klatreparken Høyt og Lavt, for å svinge oss i trærne som Tarzan og Jane.

Etter at vi hadde fått oss hjelm og sikkerhetssele, følte vi oss som ganske kule og klar for eventyr i trærne. Da var det bare å stille seg i sikkerhetsinstruksjons-kø, slik at vi gjorde det vi kunne for å forsinke igjenmøte med skaperen.

Så var det bare for oss og boltre oss i tau, vaier, zipline og furutrær, til krampa tok oss.

Undertegnende merker at han hadde pådratt seg litt høydeskrekk på sine eldre dager, og følte at han fikk akkurat passe valuta for pengene i action og krampaktig melkesyre.

Vi tok en kort lunch mellom de forskjellige løypene som var der. Og med stor stå-på vilje fikk de fleste med seg alle «voksen» løypene, og var meget fornøyd og forsynt når restaurant avtalen nærmet seg.

På restaurant Indian Ocean Tandoori var det none som gikk og none som kom. Der fikk vi god mat og en koselig stund sammen. Vi som klatret kunne skryte av opplevelsene og hindrene vi hadde klart.

En deltaker beskrev dagen som den gøyeste, siden vårslepp av lam som barn. Det tolker jeg som et kvalitets stempel…

Ingen forspiste seg eller skadet seg i løp av dagen.. tommelen opp…