Løssnøkjøring i Røldal, 03. – 05. februar 2012

Helga 03.-05. februar var det igjen klart for den årlige løssnøkjøringsturen til Røldal, og vi hadde flotte forhold!

Fredag ettermiddag/kveld kjørte tilsammen 17. stk til Røldal, hvor vi hadde leid Fjellstøl (den røde hytta midt i bakken)! Når vi kom til Røldal skisenter, fikk vi fraktet opp mat + en del sekker med snøskuter. Noen fikk seg også en snøskutertur opp til hytta. De fleste gikk imidlertid på beina opp, som sanne Tråkkere! 😀 På hytta ble det servert varm suppe med brød, og det smakte nydelig!

Lørdag var det bare å få i seg frokost og komme seg ut i bakken! Forholdene var fine med mye løssnø på toppen! Ei kom opp med buss lørdag morgen, så da var vi alt i alt 18 Tråkkere med på turen! Ved lunsjtider var det felles lunsj på hytta! Så var det å komme seg ut i bakken igjen og få utnytta dagen så godt som mulig! Middag var innbakte tortillalefser med ris og salat, og det smakte himmelsk etter en slitsom dag i bakken! 
Søndag var det frokost, før man kom seg ut i bakken igjen. Hadde kommet en del nysnø i løpet av natten, så forholdene var herlige. Var imidlertid litt flatt lys, men heldigvis var det mykt å falle! 😀 Felles lunsj på hytta midt på dagen. Deretter var det for en del noen runder mer i bakken, før utvask av hytta. Så var det bare å begynne tilbaketuren til Stavanger. Jeg vil takke alle for en fin tur.
0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar