Påsketur til Sunmøre 4.-9. april

Saftige toppturer, nydelige nedkjøringer i puddersnø, herlige middager og en utrolig koselig gjeng gjorde dette til en påske man smiler når man tenker tilbake på.

Toppene vi besteg var Sandhornet, Grøthornet, Matøskja, Eidskyrkja og Skårasalen.  Basen var som i tidligere år Bondalseidet ved Ørsta skisenter. Her hadde vi et ypperlig utgangspunkt for å benytte oss av det eldoradoet som Sunnmørsalpene byr på! Tross stor skredfare kom vi alle helskinnet og i god behold tilbake fra turene J
Siste dagen gikk turen opp til Skårasalen. Nedkjøringen var utfordrende pga dårlig sikt, men det ble allikevel en fantastisk avslutning på påskehelga med nedkjøring i herlig puddersnø til Skår hvor vi ble plukket opp med ferge. 5 av oss rakk til og med en rask og iskald dukkert i fjorden;-)
Påskeaften feiret vi med midnattsmesse i Ørsta kirke, høytidelig og stemningsfullt. Vi hadde ord for dagen og sang mange fine påskesalmer til Gunnars akkompagnement.
Vi hadde lange og god dager ute og kom sent i hus. Allikevel ble de deiligste retter tryllet frem, og vi fikk virkelig erfare at er det noe denne gjengen kan så er det å tilberede herremåltider.  Laks med ris og grønnsaker, ytrefilet av okse med fløtegratinerte poteter og grønnsaker, nydelig lammestek med peppersaus og tilbehør og finnbiff med ris. Til dessert ble det servert Brownies med vaniljeis, sjokolademousse og varme bjørnebær med vaniljesaus. Virkelig gourmetmat for slitne kropper.
Dette ble en påsketur av det aller beste slaget, og vi gleder oss allerede til neste år J
 
Takk for turen J
0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar