Påsketur til Sunnmøre, 27.mars – 1.april 2013

Strålende sol fra blå himmel, saftige toppturer, nydelige nedkjøringer i puddersnø, ukulelespill fra Ragnhild på toppene, herlige middager og en utrolig koselig gjeng gjorde dette til nok en påske man smiler når man tenker tilbake på :-)

I år var forholdene svært gunstige, noe som gjorde at vi faktisk kom opp på Randers topp! Dag to gikk turen til Skårasalen, med nydelig nedkjøring til Skår og ferjetur tilbake til bilene. Dag tre og fire delte vi oss i forskjellige grupper, og topper som ble besteget var Eidskyrkja, Nordre Sætertind, Svinetind, Bleia og Grøthornet. Basen var som i tidligere år Bondalseidet ved Ørsta skisenter. Her hadde vi et ypperlig utgangspunkt for å benytte oss av det eldoradoet som Sunnmørsalpene byr på! I år var vi full gruppe og mere til, og vi takker for at alle kom i god behold tilbake fra turene 🙂

Påskeaften feiret vi tradisjonen tro med midnattsmesse i Ørsta kirke, høytidelig og stemningsfullt. Vi hadde ord for dagen og sang mange fine påskesalmer til Ingunns akkompagnement.

Dagene var lange og god og vi kom sent i hus.  Allikevel ble de deiligste retter tryllet frem, og vi storkoste oss også rundt måltidene.

Takk for en minnerik tur i vakre omgivelser.   Vi gleder oss allerede til neste år 🙂

Fredrik, Eivind og Eli Kathrine

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar