Programslipptur – Skitur fra Movatn – 8.jan 2012

I år måtte vi feire nyttår før vi virkelig kunne ønske vinteren velkommen, og den kom akkurat tidsnok til at årets første Tråkktur ble en skitur. Og for en flott start på sesongen dette skulle bli.

Etter en liten togtur opp til Movatn ble turglade Tråkkere tildelt hver sin vedkubbe som ballast for dagen. Snøen hang på trærne og vinteren viste seg fra sin beste side, og 30-40 ivrige Tråkkere smørte skiene sine med et lite ekstra lag tørrvoks oppå fjorårets påskeklister.

Etter gode tips fra Tråkkere som var mer lommekjente i marka enn turlederne, ble vi trygd geleidet opp bakkene mot Tømte før vi etter hvert tok mot til oss, og forlot løypa, til fordel for det ukjente og den kritthvite nysnøen som dekket myrene.

En flott plass, med utsikt mot store deler av marka, og gode muligheter for å nyttiggjøre seg varmen fra sola. Stort fint bål, pølse på bjørkepinne, niste i folie, andakt, solskinn fra klar himmel og svært god steming, gjorde dette til en utmerket start på sesongen.

På vei ned valgte folk forskjellige ruter tilbake til byen. De ivrigste tok turen videre til Gørja og Kikut, eller gjennom hele Lillomarka til Tonsenhagen, mens andre synes det var like greit å avslutte slik man hadde startet dagen; ta toget.

Takk til alle for en flott tur.

Hildegunn og Tarjei

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar