Semesteråpning i Fuglevika på Søm 20. august 2016

Tradisjonen tro ble et nytt Tråkk-år sparket i gang med grilling i Fuglevika på Søm. Været var ikke helt på vår side denne lørdagskvelden. Det var regn og ikke den beste sommertemperaturen, men det hindret ikke at …….. optimistiske tråkkere (17 stk.) møtte opp med grillmat. Heldigvis var det noen som hadde funnet et bedre […]

Tradisjonen tro ble et nytt Tråkk-år sparket i gang med grilling i Fuglevika på Søm. Været var ikke helt på vår side denne lørdagskvelden. Det var regn og ikke den beste sommertemperaturen, men det hindret ikke at …….. optimistiske tråkkere (17 stk.) møtte opp med grillmat. Heldigvis var det noen som hadde funnet et bedre alternativ enn strandtur, for like i nærheten lå en nedlagt gruve (Sømsgruva, hvor det ble utvunnet feltspat rundt år 1900). Så da kunne vi sitte under «tak» og spise. Det ble en annerledes grillopplevelse med flott stemning!

Etter at vi hadde spist klarnet det opp, og vi trakk ned til sjøen. Her fortsatte praten ut i de mørke kveldstimer, og gamle og nye tråkkere ble bedre kjent. I tillegg ble det hjernetrim i form av en (litt vanskelig) quiz som ga livlige diskusjoner og ny kunnskap. Og til slutt var det presentasjon av et variert og spennende høstprogram.