Skihelg Nerskogen 8.-10. mars 2013

O salige stund uten like ....

Vi lovet ei eventyrlig helg med masse sol, godt skiføre, bålkos og god sosialt fellesskap.
Fikk som vi hadde lovet og bedt om 😉 Takk til dere alle som var med på tur og bidro til ei fantastisk flott helg i hjertet av Trollheimen.

Vi dro fra Trondheim fredag ettermiddag i strålende sol og værmeldingene for resten av helgen sa sol, sol, sol.
Kulden tok kraftig tak i ansiktene våre når vi ankom Nerskogen, og noen fryktet nok en kald kveld med full duninnpakning.
Det vi ikke viste var at eier av hytta hadde dratt til fjells tidligere på dagen for å fyre i hytta, så vi kom til ei god og varm hytte. Takk til far Øverland !
Da var det bare å starte hyttekosen foran peisen med en gang. Deilig mat kom fort på bordet og praten gikk til langt på natt.

Lørdag kunne vi skue utover et flott vinterlandskap med fjell og vidder i alle retninger, badet i sol. Etter en lang og god frokost pakket vi sekken og satte kursen mot Brattskarven. Gikk inn til Skarvbu og her ble det fort tent bål og det var bare å hente frem pølsene. Og de hadde vi maange av 😉 Koste oss i flere timer i sola og noen gikk også opp på 1260`n som ga enda bedre utsikt over fjellheimen. Ingen ville ned igjen fra fjellet så dagen ble maksimalt utnyttet, vi rente ned igjen i solnedgangen og fargene som viste seg var bare helt utrolige.
Da vi kom ned til hytta hadde vi fått besøk av en ny og livlig turdeltager. Kvelden ble trivelig som forventet, men samtaletema var plutselig forandret veldig
fra fredag og det var til tider høy fjasefaktor. «Hva hjertet er fullt av, taler munnen om «. Noe å tenke på det der. Fjellvettreglene fikk noen nye dimensjon iløpet av kvelden også. Det ble seine nattetimer før alle var i seng.

Skyfri himmel også på søndag, og turen ble lagt mot Gråfjellet. Det skulle vise seg at tidligere stormer hadde gjort turmålet vårt ganske fattig på snø, så da endte vi opp med en litt annen runde og avsluttet med soling, grilling og skileik.

Takk for ei super helg i fjellet alle sammen. Håper å se dere igjen på nye turer.

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar