Skiweekend Oppdal 21.-23.feb 2014

Oppdal så klart !

Å arrangere skiweekend på Oppdal må være noe av det sikreste trekket man kan gjøre.  At det skulle vise seg å bli den minst snørike vinteren i manns minne hadde vi ikke tatt høyde for. På tross av lite snø i fjellet var det en fin gjeng på 7 skilystne Tråkkere som fant veien til Oppdal. Alpint og Telemark ble hovedtema denne helga og alle anleggene holdt åpent og det var nok bakker å boltre seg i. Snøkanoner sikret oss til og med nypreppa pudder på søndagen, og når da i tillegg sola kom,  ja da var livet godt på ski. Det ble også funnet milevis av langrennsløyper som var ok, for den som var opptatt av å få noen mil på langrennski.

Undertegnede liker overraskelser og hadde lørdag kveld leid ei flott gamme hvor vi kunne kose oss. Med fyr på grua og bare levende lys ble det servert spekemat med tilbehør samt deilig kake. Det ble en stemningsfull kveld rundt grua med sang, ord for kvelden, quiz og god prat.

Etter ei sosial og flott helg på ski avsluttet vi med felles middag på en av Oppdals restauranter før alle dro i hver sine retninger.
Takk for ei flott helg alle sammen !!

Trine

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar