Skiweekend på Mesnali 5.-7. desember

Værmeldinga var lovende og ryktene gikk om topp langrennsforhold. Snøen dukket imidlertid ikke opp før etter vi hadde tatt av fra E6 og nærmet oss Sjusjøen.

Fredag kveld var det samlet 34 tråkkere på hytta ”Etiopia” på Mesnali. Det var godt å komme seg bort fra byen. Himmelen var stjerneklar og fjellufta frisk.

Lørdag våknet vi opp til skyfri himmel og -5 grader. Forholdene var perfekte for langrenn. Vi kjørte i samlet flokk til skistadon ved Sjusjøen. Løypene var fint preparert og de innbød til tur. Fra skistadion gikk folk litt ulike veier og distanser, men de fleste møttes til lunsj ved Nordseter. Det smakte godt med niste og kakao etter årets, for de fleste, første skitur. Kvelden ble brukt til hyttehygge, tacomiddag, kake og diverse spill.

Søndag var skiforholdene fremdeles gode og vi var klare for å tilbakelegge flere mil. Muskulaturen var øm og stiv etter turen dagen i forveien, men iveren etter langrenn var der fremdeles. Etter noen timer i skiløypa rakk vi ”restemiddag” på Mesnali før kjøreturen tilbake til Oslo.

Takk for fin tur!

0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar