Skiweekend til Utsikten, 16. – 18. mars 2012

Vel fremme på leirstedet Utsikten på Seljestad - ikke langt fra Røldal - møtte noen blide damer oss på kjøkkenet med trekkende blomkålsuppe fredag kveld. Den smakte godt, og ekstra god ble Tråkk-varienten med hvitløksbrød og bacon til.

På lørdag satte vi avgårde mot Korlevoll for å gå på en langrennstur. Vi gikk samlet frem til der vi tok pause. De som hadde fått mer iver og krefter etter rasten gikk så en lengre rundtur, ca en mil, mens de andre gikk tilbake samme vei. Løypene var kuperte og godt oppkjørte, og snøen var myk og smidig. Klister, rød swix eller gammel granbarblanding, alt gjorde susen!
På kvelden hadde vi god middag, ASB (Auduns spesial burger) og godt felleskap med delekveld og spill. For de som ikke hadde fått nok trim på dagen, ble det en ekstra trimtur under kveldens hovedunderholdning som var fortellingen om «Lille Willy».
På søndagen dro vi avgårde til Korlevolls flotte løyper igjen. Denne gangen i strålende sol som lokka frem solkremen og solbrillene fra vinterens glemsel. Vi gikk samla en ny løype frem til en god snøsofa i solveggen. Her satt noen seg ned, men andre gikk videre en god rundtur før de kom tilbake og hadde rast på samme sted.
Oppsumert var dette en trivelig tur med mange herlig mennesker, for noen den første med sol og snø i år. Du er velkommen med neste gang!
0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar