SKJOLDEN, 21.- 27. JULI

SKJOLDEN, 21.- 27. JULI

SKJOLDEN, 21.- 27. JULI

SKJOLDEN, 21.- 27. JULI

SKJOLDEN, 21.- 27. JULI

SKJOLDEN, 21.- 27. JULI

Hva er Tråkk sommertur?

Tråkk er ei tverrkirkelig friluftsgruppe med fem lokallag rundt om i landet. Gjennom året arrangerer vi turer på vann, i skog og på fjellet – for alle nivåer. Tråkk er basert på dugnadsinnsats av folk som brenner for friluftsliv innenfor en kristen ramme. Alle arrangementene våre er rusfrie og vi har ingen medlemskap.

Sommerturen er et samarbeid mellom de fem lokallagene. Turen er alltid i uke 30, men bytter plass fra år til år. I år er det 20 år siden den første sommerturen ble arrangert og i løpet av disse årene har flere tusen fått oppleve majestetiske fjelltopper og magisk norsk natur, nydelige solskinnsdager og klissvåte regnværsdager, godt fellesskap og vennskap for resten av livet.

Vi ønsker deg velkommen til en uke med turglede, Gud i sentrum, nye venner og opplevelser du sent vil glemme. Vi sees i uke 30!

Kalender:

15. mars: Mer info om sommerturen publiseres på nett.
1. april: Påmelding åpner.
15. mai: Turbeskrivelser publiseres på nett.
Juni: Påmelding guidede turer.
21. juli: Sommertur starter!

Pris:

1600,- ved påmelding 1. april-15. mai.
2000,- ved påmelding 16. mai-30. juni.
2400,- ved påmelding 1. juli-15. juli.

Prisen dekker teltplass, tilgang til fasiliteter (dusj/toalett, tørkerom m.m.), middag mandag kveld, deltagelse på program og turer (med unntak av guidede turer).

Skjolden – Der fjord møter fjell

For tredje gang i Sommertur sin historie reiser vi tilbake til vakre Skjolden i Luster kommune. Det lille tettstedet ligger innerst i verdens lengste fjord; Sognefjorden, omkranset av stupbratte fjell med spektakulære fossefall. Her skal vi nyte en sommerferieuke med det beste Norge har å tilby av natur. Med Jotunheimen, Breheimen og Jostedalsbreen i nærheten er turmulighetene mange og på camp blir det anledning til et ettermiddagsbad i elva, grilling og middag på felles spiseplass, kveldssamlinger i koselige Fjordstova og bålkos i vannkanten på kvelden.

Velkommen til Skjolden!