ÅRETS TEMA

Følg meg!

Følg Tråkk på Facebook, følg kjendisnyheter 24 timer i døgnet, følg Fjellsport.no og følg stortingsvalget. Vi har oppfordret og blitt oppfordret til å følge gjennom alle tider. Så hvorfor akkurat følge Jesus når det er så mye annet man kan følge?

Vi håper med årets tema å kunne gi deg noen nye tanker om dette, hvorfor vi tror det er en god idé å følge Jesus, faktisk en bedre idé enn alle de andre alternativene vi har.

Håper vi sees!

TRÅKK er en tverrkirkelig friluftsgruppe med flere lokallag rundt i landet. Lokallagene arrangerer ulike typer turer der vi sammen kan dele naturopplevelser i Guds skaperverk. Vi ønsker å legge til rette for et sosialt, inkluderende og åndelig fellesskap på alle TRÅKK-turer.

På den årlige sommerturen i uke 30 samles «TRÅKKERE» fra hele landet. Temaet for Årets Sommertur er «FØLG MEG». Gjennom hele uka kan du melde deg på forskjellige type turer. Turlederne pleier å lese dagens bibelvers og be en kort bønn for dagen, og de som skal være sammen på tur . Det vil også være et «spørsmål til ettertanke» som er knyttet til dagens tekst og temaet for sommerturen. Vi håper årets tema «FØLG MEG» også kan inspirere deg til å dele dine tanker rundt dette med turkameratene dine.

Hver kveld er det innendørs kveldsmøte med lovsang, tale og forbønn for de som ønsker det.

Om du har erfart mye eller lite sammen med Jesus i livet ditt, eller kanskje er nysgjerrig på hvem Jesus er, så er du uansett hjertelig velkommen til å bli med på årets Sommertur til Lofoten!

Kanskje er du med på TRÅKK Sommertur for første gang? Da er du spesielt velkommen!! Vi gleder oss til å til å gå på tur sammen med deg!

Vær gjerne med å be for Sommerturen og de som er med å arrangere den!

Foto: Anne Kristine Dalane