Leirområdet

Ankomst og parkering

For de fleste vil det være greiest å ankomme Eidsdal via fjellet fra Geiranger. Alternativt kommer du sjøveien til Eidsdal ferjekai. Uansett vil det være lett å finne oss, bygda er ikke så stor:) Det er litt begrenset med parkeringsmuligheter, vi håper derfor flest mulig vil finne noen å kjøre sammen med. Det finnes ikke bensinstasjoner og elbilladere i Eidsdal. Kjør til Rødekorshuset, her vil du bli møtt av noen som viser deg hvor du kan parkere. Bilene blir fordelt mellom skolen, Rødekorshuset, en plass bak Coop og på et jorde.

Leirområdet

På sommertur bor de fleste i telt. Når du kommer til jordet vi har leid, ved Rødekorshuset, vil du bli vist hvor du kan slå opp teltet ditt. Vi ordner med vannposter og en felles spiseplass.

Rødekorshuset

Rett ved siden av jordet har Røde kors et hus. Det er her vi skal ha kveldsmøtene og turledersamlingene. Her finner du også døgnåpne toaletter og ladestasjon. På kveldene blir det café her i regi av Røde kors.

Eidsdal skole

500m lenger opp i dalen er Eidsdal skole. Her er det garderober/dusjer/toaletter som er åpne på dagtid. Vi håper selvsagt på en solskinnsuke, men i tilfelle du skulle ha behov for å tørke tøy, lager vi et tørkerom her. Innendørs overnatting i klasserom for de som har bestilt det, blir også på denne skolen.

Matlaging

Alle handler inn (f.eks. på Coop ved fergekaien) og lager mat selv. Se gjerne rundt deg om det er noen som ikke har noen å lage mat sammen med og inviter han eller hun bort til gjengen din. Og du; på Sommertur er det lurt å ha kaffekoppen lett tilgjengelig – og det er lov å spørre naboen om de har litt ekstra på kanna. 🙂 På spiseplassen vil du finne griller, oppvaskbenk og potensielt nye venner. Inne blir det en fryseboks der du kan fryse kjøleelementene dine.

Ha med

  • Telt, liggeunderlag og sovepose
  • Mat som rekker frem til mandag ettermiddag
  • Utstyr for matlaging og spising (primus, kopper og kar)
  • Campingstol og evt.bord
  • Myggmiddel og solkrem
  • Lurt med powerbank som du kan lade istedet for å la telefonen ligge på rødekorshuset
  • Og selvfølgelig alt av klær og turutstyr du måtte trenge for en uke:)
Kart