Om leirplassen

Lyngmo ungdomssenter ( https://www.lyngmoinfo.com/ ) ligger fint til ved Hafslovatnet, 14 km frå regionsenteret Sogndal. 

Tråkk sommertur har booket deler av anlegget. Vi disponerer teltplasser, møtesal og noen rom, og har tilgang på toalett, dusj, tørkerom, fryseboks til kjøleelement og stikkontakter til lading av mobiler.

Det er også badeplass, grill, kanoer og noen småbåter vi kan bruke. All bruk av kano og båt skjer på eget ansvar.

Vi legger opp til minst 2 personer i hvert telt, og oppfordrer folk som kjenner hverandre til å dele telt. Vil du bo alene, må du betale ekstra for det. 

Hver enkelt deltaker ordner seg med telt, mat og utstyr (se pakkeliste lenger nede). Maten kjøper du i nærmeste dagligvarebutikk eller tar med deg i kjølebag. Du ordner alle måltider selv, med mindre du har bestilt frokost ved påmelding (se eget punkt). Unntaket er siste kvelden. Da ordner Tråkk felles middag.

Hvordan reise til sommertur

De fleste kommer i privatbiler, vi oppfordrer til samkjøring. Det blir ikke organisert felles transport, men det er mulig å reise kollektivt. Sogndal er et knutepunkt og kan nås med ekspressbusser fra Oslo og Bergen, eller med hurtigbåt fra Bergen. Det er også flyplass i Sogndal.