INNENDØRS OVERNATTING

KONTAKTINFO

Fra 4.mai
Innendørs overnatting helse
Audun eller Ellinor

Fra 29.mai
Innendørs overnatting komfort
Nordfjord Folkehøgskole
Tlf: 57 86 80 40

Kan du ikke bo i telt – innendørs overnatting

Sliter du med å sove i telt? Har du en skade, sykdom eller noe annet som gjør at du trenger å bo inne? Da kan du få innendørs overnatting. Ta kontakt med Audun Ekroll audunerling@hotmail.com eller Ellinor Kvamen ellinorkvamen@gmail.com og fortell hvorfor du trenger å bo inne. NB: Vi har en selvpålagt taushetsplikt og holder for oss selv grunnen til at  du ber om innendørs overnatting. Innendørs overnatting i denne kategorien koster 1000,- for hele uka i dobbeltrom, og 1500,- for hele uka i enkeltrom. Vi har 20 plasser for innendørs overnatting, og disse tildeles fortløpende.

Vil du ikke bo i telt – innendørs overnatting

Tråkk sommertur er og skal være en telttur, og vi oppfordrer alle til å bli en del av campen og miljøet der. Samtidig vet vi at der er noen som av forskjellige grunner ikke vil bo i telt, og legger seg inn på et hotell eller ei campinghytte i nærheten. I år trenger du ikke det. Nordfjord folkehøgskule har rom rett ved teltleiren, så skal du bo inne, anbefaler vi at du like godt bor her. Da bor du midt mellom møtesal og campingplass, og kan, nesten, regne med å oppleve det herlige campinglivet. I alle fall fra utsiden.

Det er kun de som allerede er påmeldt sommerturen og som har betalt påmeldingsavgiften til Tråkk sommertur som kan bestille innendørs overnatting. Har du ikke betalt deltakeravgiften må du regne med å få din rombestilling slettet. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å henge i campen, også om du bor inne. Så ta for all del med deg campingstol, kjøkkenutstyr og brettekopp. Teltplassene er reservert for de som sover i teltene. Det gjelder samme regler for ro på internater som det gjelder i camp: Mellom klokka 24 og 07 skal det være stille.

Bestilling av innendørs overnatting i denne kategorien åpner 29. mai. Bestilling i denne kategorien gjør du direkte hos Nordfjord Folkehøgskule. Dette kan gjøres på mail kontor@friluftslivskulen.no eller på telefon 57 86 80 40. Innendørs overnatting koster for perioden søndag til lørdag 1950 kr per person for dobbeltrom, og 2400 kr for enkeltrom.