St. Hans-feiring på Søm 23. juni 2016

Årets St. Hans-feiring ble litt annerledes enn planlagt! Værmeldinga for kvelden var ikke bra, og det slo virkelig til med regnvær! Det regnet aller mest akkurat rett før klokka seks da folk skulle gå ned til brygga på Tømmerstø. Turlederne hadde en times tid i forveien fått telefon fra to trofaste tråkkere, …….og ………. De […]

Årets St. Hans-feiring ble litt annerledes enn planlagt! Værmeldinga for kvelden var ikke bra, og det slo virkelig til med regnvær! Det regnet aller mest akkurat rett før klokka seks da folk skulle gå ned til brygga på Tømmerstø. Turlederne hadde en times tid i forveien fått telefon fra to trofaste tråkkere, …….og ………. De er naboer i Trollkleiva på Søm, og inviterte oss til leilighetene sine. Vi fikk guidet deltakerne dit – til glede for noen, men til litt skuffelse for de som var skikkelig kledt for uværet. Det er neimen ikke lett å gjøre alle til lags!

Vel i hus var det godt at vi hadde to komfyrer til rådighet når alle skulle få stekt grillmaten sin. Over 30 stk. hadde møtt opp. Skikkelig sprekt at så mange hadde tenkt seg ut i regnet den kvelden! Litt venting på maten ble det jo, men alle så ut til å bli mette til slutt. Etterhvert fikk vi høre et fint ord for kvelden! Etterpå fikk vi et uventet og artig innslag av to musikalske tråkkere. Viser ble sunget flott akkompagnert av gitar og munnspill! Så gikk praten livlig videre blant folk. Noen var også flinke til å «mingle» litt rundt, og de fleste hadde ingen hast med å komme seg hjem. Og selv om midtsommerkvelder bør feires utendørs, så hadde vi nok ikke hatt det like hyggelig under halvtaket på brygga!

Tusen takk igjen til dere to som var så gjestfrie og holdt åpent hus! Håper at mange av dere som var der vil finne noen turer som det frister å bli med på når høstprogrammet legges ut!

Tekst: