St. Hans-feiring på Ytre Kalvøya 23. juni 2017

Tradisjonen tro var det også i år St. Hans-feiring i regi av Tråkk Sørlandet. 24. stk. møtte opp klare for tur til ei flott hytte på Ytre Kalvøya utenfor Randesund. Vi ble fraktet i båt fra Kongshavn av to trygge båtførere! Selv om skyene var mørke og regntunge gjennom kvelden ble det heldigvis ikke noe […]

Tradisjonen tro var det også i år St. Hans-feiring i regi av Tråkk Sørlandet. 24. stk. møtte opp klare for tur til ei flott hytte på Ytre Kalvøya utenfor Randesund. Vi ble fraktet i båt fra Kongshavn av to trygge båtførere!

Selv om skyene var mørke og regntunge gjennom kvelden ble det heldigvis ikke noe skikkelig regnvær. Vi grillet og koste oss selv om det helt klart kunne vært varmere sånn midt på sommeren! Ikke langt fra hytta var det et flott utsiktspunkt der vi bl.a. kunne se over til Grønningen fyr. Kvelden ble avsluttet med fin sang akkompagnert av gitar og munnspill, og så et ord for kvelden.

Vinden stilnet litt etter hvert. Så båtturen hjemover ble en veldig fin tur der vi kunne se på hvitmalte, flotte hus og nyte midtsommerkvelden og sørlandsidyllen! En veldig stor takk til dere som stilte hytta til disposisjon og til båtførerne!