Stisykling i Trysil

Fredag ettermiddag satte vi kursen for Trysil og en helg med fart og spenning. De fleste dro fra Oslo, men også et par fra Trondheim fant veien. Da vi kom frem fant vi oss til rette på hytta og lagde blomkålsuppe. Strikketøy ble funnet frem og noen tok en dukkert i boblebadet, samt en tur […]

Fredag ettermiddag satte vi kursen for Trysil og en helg med fart og spenning. De fleste dro fra Oslo, men også et par fra Trondheim fant veien. Da vi kom frem fant vi oss til rette på hytta og lagde blomkålsuppe. Strikketøy ble funnet frem og noen tok en dukkert i boblebadet, samt en tur i badstua før vi fant sengene.

Lørdag startet med en god frokost før vi satte oss på syklene. Noen syklet opp til toppen av slalombakken, mens andre startet dagen i Gullia – parkområdet med stier i ulik vanskelighetsgrad. Noen hadde med egen sykkel, mens andre leide. Vi fikk litt sludd som etterhvert gikk over i regn, men det virket ikke å prege humøret. Vi møttes alle til lunsj hvor noen bestemte seg for å dra til hytta. Andre fortsatte noen flere runder. Lørdag kveld lagde vi taco og koste oss med kake og snacks. Vi spilte brettspill, hadde mimekonkurranse, lekte “fire menn i sofaen” og generelt sett koste oss.

Søndag våknet vi opp til sol. Vi bestemte oss for å ta dagen i skitrekket og løypa Magic moose. Magic moose er ei sykkelløype med stolheis som går ned slalombakken med doserte svinger, humper og mindre hopp. Det er lett å få høy fart, og nettopp det fikk flere av oss kjenne på. Det ble noen knall og fall og én var faktisk så uheldig å brekke kragebeinet etter å ha kjørt ut i en sving. Det ble derfor en tur på legevakta og både morfin og lokalbedøvelse. Men det var en tøff gjeng på tur, så alle møtte opp til turavslutning og middag på Peppes Pizza før vi vendte nesa hjem.

Takk for en adrenalinfylt helg!

Marte og Dag Harald