Sykkeltur Kile – Kristiansand 10. mai 2015

Denne flotte søndagen i mai møtte 6 glade personer med sykkel og godt humør på Esso Oddemarka.. eller rettere sagt 5 personer, for …forsov seg og måtte bli hentet på Rona.. Vi kjørte til Kile gamle togstasjon, her begynte eventyret. Herfra syklet vi på den gamle Setesdalsbanen langs Gåseflåfjorden. Etter noen kilometer fikk vi vår […]

Denne flotte søndagen i mai møtte 6 glade personer med sykkel og godt humør på Esso Oddemarka.. eller rettere sagt 5 personer, for …forsov seg og måtte bli hentet på Rona..

Vi kjørte til Kile gamle togstasjon, her begynte eventyret. Herfra syklet vi på den gamle Setesdalsbanen langs Gåseflåfjorden. Etter noen kilometer fikk vi vår første og siste punktering, men vi var omgitt av kompetente folk som hadde med lappesaker og pumpe, så det gikk fint. Vi tok en matpause ved en demning i strålende maisol, lappet dekket og fikk med oss videre noen Gudsord av turleder ….

Deretter gikk turen videre til idylliske Røyknes, underveis passerte vi demninger og kraftstasjoner. Herfra joinet ….. oss for resten av turen. Så var vi 7, endelig godt at vi ikke ble færre.

Etter Røyknes syklet vi langs gamle Setesdalsbanen til vi kom til Kringsjå kraftstasjon, herfra syklet vi i den gamle tømmerrenna til Steinsfossen/ Vennesla som var spennende siden den var gammel og vi lurte på om vi kom til å falle igjennom. Men det gikk greit.
I Vennesla stoppet vi på Go Biten og spiste is, før turen gikk videre mot byen på Sødalsiden.

Takk for turen 🙂