Toppturhelg i Romsdalen 26. apr- 1. mai

Romsdalen er kjent for sine vakre fjell og gode topptur muligheter. Hva er da bedre enn en langhelg på våren midt i dette alpelandskapet!

Tråkk Trøndelag og Tråkk Oslo stilte med 10 stk. spente toppturentusiaster. Vi samlet oss på bedehuset i Innfjorden fredag kveld.

Første topp på programmet var klassikeren Kirketaket. Her var det bare å komme seg opp tidlig før vårsola smelta bort natten pudder.
Etter mye frem og tilbake ble Nonstinden vurdert som det beste alternativet på dag to. Litt avblåst på vei opp, men fantastisk på vei ned.
Tredje dagen var det meldt knallvær. Så da tok vi utfordringen og prøvde oss på Gjuratinden. Også den svarte til forventningene, med godt vær mye god snø og fine nedkjøringer.
Siste dagen før hjemreise startet litt trått med lavt skydekke og regn, men ut måtte vi. Så vi tok turen rundt fjorden til Smørbottfjellet. Der hadde heldigvis nedbøren gått over til snø i høyden. Men med dårlig sikt var det sikrest å snu før toppen. Turen ned ble meget spesiell med null sikt og bare hvitt.
Hjemreisedagen var egentlig tiltenkt som hjemreise dag, men etter nattens snøfall.
Måtte vi opp og føle på pudderet. Så turen ble avsluttet med klassikeren Blånebba.
Takk for fem fantastiske dager i godt selskap
0 svar

Legg igjen en kommentar

Lyst til å delta i diskusjonen?
Føl deg fri til å bidra!

Legg igjen en kommentar